A rászoruló emberek hathatós segítése csak az állam, a kormány, az önkormányzatok, az egyházak, a civil szervezetek és önkéntesek összefogásával lehetséges, ezért meg kell erősíteni a köztük lévő szövetséget – mondta az emberi erőforrások minisztere hétfőn a Pesti Vigadóban, ahol a szociális és családügyi terület miniszteri elismeréseit adta át.

Balog Zoltán arról beszélt: azoknak a munkáját kívánja a kormány elismerni és megköszönni, akik a rászorulókért, szegényekért, megváltozott munkaképességűekért, fogyatékossággal élőkért többet tesznek, mint ami a munkájuk, ami a kötelességük, amit elvárnak tőlük.

Azt mondta, a kormány politikáját az jellemzi, hogy nem elfedni akarja a szociális területen jelentkező bajokat, hanem feltárni, meglátni, megmutatni azokat. Ha sikerül feltárni a bajokat, akkor meg is fogjuk találni a megoldást, az ahhoz vezető utat – fűzte hozzá.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Te szerencsétlen OPNI szökevény!!! ti és te mit tesztek a szegények érdekében??? A ti kötelességetek lenne segíteni a rászorulókat!!!Hogy nem szárad a pofátokra a keresztényi vigyor!!!De azt is ellopjátok amit a civilek befizetnek!!! Vajon a keresztényi szeretet jegyében mennyit adakoztok???Vagy arra már nem futja???
gödörben
@dr. prédikátor: De adakoznak is közpénzből, majd leírják az adóalapjukból így még több marad.
36
Nálam a vörösiszap katasztrófa utóhangjainál szakadt el a cérna, az adakozás témában. Mint kiderült, az adományok nagy részét, elkommunizálta a kormány és ment a pénz a zsebekbe. De, a károsultak közül is sokan visszaéltek a helyzetükkel. Itt a lakóhelyemre is költöztek be devecseriek. Kaptak pénzt. Vettek házat, vagy bérleményben vannak. De, dolgozni nem akarnak, vagy ha közmunkára foghatóak is, a kapott pénzt a hét végén el is isszák az italboltban. Veszik a cigarettát, mint a cukrot. A gyerekeik a közeli városok iskoláiba természetesen méltányosságból, felvételt nyertek a helyieket megelőzve, de iskolába nem igazán akarnak járni. Inkább mellé. Megtanították a gyerekeiknek, hogy mindenhol könnyezve mondják azt, "én a vörösiszap katasztrófa áldozata vagyok" és már nyílnak is az ajtók előttük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.