Oroszország lemondta a Déli Áramlat gázvezeték-beruházás az erős uniós ellenállás miatt. Azoknak az országoknak, amelyek a projekt gázára számítottak, új ellátási importstratégiát kell kidolgozniuk. Az EU azért ellenezte ennek ellenére is a beruházást, mert a hozzá kapcsolódó szerződések több ponton is ütköztek az uniós szabályozással. Németország eközben remek helyzetben van: továbbra is annyi orosz gázt kap, amennyit akar a tengerpartjánál felszínre érkező Északi Áramlaton, az ugyanis gond nélkül működhet annak ellenére, hogy szintén nem felel meg az uniós előírásoknak.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@Csizmás Kond: nagyon széles elképzelőtehetségem van, ez tény. Bármit el tudok képzelni bármiről. Még egy természetesen mindenben feddhetetlen fideszes politikusról és a haverjairól is.
Csizmás Kond
@pbalage: Habár fedhetetlen politikus nincs azért még a beteges képzelőerő sem erény.
tivoli
A politikusok azért politikusok, hogy az adódó gazdasági problémákat (is) megnyugtatóan rendezzék. Hogy közben a saját zsebük is dagad? Hát ettől megnyugtató.
Csizmás Kond
@tivoli: A politikus nem gazdasági problémákat rendez, hanem azok utját jelöli ki.
tivoli
@Csizmás Kond: ma, 11:55
Pontosan. Meghozott törvényekkel, határozatokkal egyengeti a közbeszerzést nyert legrátermettebb gazdasági tényezőt. :-))
Különös tekintettel a saját gazdasági előnyére.
Vasárnapiiskolás
@pbalage: Feddhetetlen fideszes politikus?? Kérdezd meg orvosodat, gyógyszerészedet:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.