Várady Zsolt, Gulyás Balázs és Kalocsai Kinga után újabb tüntető-szónokra szállt rá a lakájmédia. Míg azonban korábban pitiáner ügyek alapján próbálták lejáratni és elvetemült bűnözőként feltüntetni az ellenzéki szereplőket, addig egy, a Közfelháborodás napján felszólaló tanárnőt már a munkahelyén akartak elővenni.

Nagy Emília a november 17-i tüntetésen szólalt fel, majd kedden tévéstáb jelent meg a középiskolánál, ahol dolgozik. A tanárnő kollégáinak írt levelében mesélte el a történteket, a levelet pedig elkülde a 444-nek is, mert szerinte jelenleg a legjobb amit tehet, ha a nyilvánossághoz fordul, mielőtt bármi megjelenne róla.

A beszámoló szerint az igazgatóhelyettes megpróbálta feltartóztatni a stábot, mondván, hogy nincs forgatási engedélyük, ami nélkül nem lehet semmit rögzíteni egy iskolában. De a Hír Tv riportere, Juhász Annamária bejutott Nagy irodájába, ahol éppen tucatnyi gyerek nézte át a dolgozatát, és ahol ez a párbeszéd zajlott le a tanárnő és a riporter között:

- Juhász Annamária vagyok a HírTv-től, szeretnénk egy rövid riportot készíteni önnel.
- Van erre engedélyük? Ez itt egy állami fenntartású iskola.
- És ha magánemberként kérdeznének?
- Miért kérdeznének engem magánemberként, hiszen nyilván nem magánemberi mivoltomban találtak rám, hanem a fellépésem miatt, amit nem mint magánember tettem, hanem 3 szervezet nevében léptem a színre.
- És mint magánember nem nyilatkozna?
- Jól értettem, hogy a HírTv-től jöttek?
- Igen.
- Akkor semmiképpen sem.
- Miért?
-Egyrészt azért, mert már mindenki tudja, aki szeretné, hogy a nyilatkozatok tartalmát éppen ellenkezőjére fordítják (itt a riporternő gúnyosan mosolygott), másrészt azért, mert ha csak azt tapasztalom, amit most önökből látok, akkor az jut eszembe, hogy – bár nem értek a sajtóetikához – az önök fellépése súlyosan beleütközik a sajtóetikába. De ilyen nehéz időkben, hogy ne hivatkozzam sajtóetikára, számomra még súlyosabb, hogy pl. ön hogy tudja összeegyeztetni ezt az egészet saját emberi méltóságával? Hol van az emberi morál?
- Szóval nem?
- Semmiképpen sem.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

almosd
Szánalmasak ezek a Hír TV-sek ,most mi a vád ?, Nagy Emília csalt valamikor a társasjátékban, ezelőtt úgy 20-éve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@petike: Még most is az. (nem szabad leírni Őt!)
Toby
@nezelodo: Nem kell félni senkitől, szarházi patkány gengszterektől meg főleg nem ! Ott kell borsot törni a duda orruk alá, ahol lehet, akár a legdurvább eszközökkel is. A patkányokat többnyire mindenhol üldözik !

A mailjeidre azért vigyázz, mert ha elfogyott a budipapír és a NER-t vitted magaddal - puhább anyagból készíthették volna, vagy lehet, hogy én a nyomdai klisét szereztem meg ? - akkor elvágtad magad Patkányisztánban, neked nem marad más hátra, mint egy dinamittal töltött őv, a hozzákapcsolt mobiltelefonnal !
Előtte feltétlen kopogj be orbánhoz...hogy puszikát szeretnél nyomni arra az ápolatlan agyára !
Bercifiu
@almosd: Hangosan szellentett a WC - én-
slowles27
Így távolról is gratula a tanárnőnek! Nem esett hasra a riportertől és a fellépésétől sem. Tisztában volt a jogaival és ami fontosabb, a riporter jogaival és lehetőségeivel is. Helyre rakta a hölgyet. Tetszik!
Nékem annyi föltétlenül tanulság, hogy jó ha tudom "ki hány kiló".
Propellerer
@furfang: Hát csak azért zaklatás, mert a tanár nem közszereplő. Milyen jogon megy be bárki valaki más munkahelyáre kérdezősködni? Te mit szólnál hozzá, ha egy TV stáb egyébként eteljesen egyértelmű zakalatási szándékkal felkeresne a munkahelyeden? Ne legyél már álszent! Minek hazudsz? Vagy kinek? Saját magadnak, az biztos.
kukac50
Pofátlanság amit művelnek! Rogán, Szíjártó Zsiga Marcell, Lázár vagyonával miért nem foglalkoznak úgy mint Juhász Péterrel?
Nem írhatja be azt a házat sajátjaként amiért bérleti díjat fizet! Ezt még a hírtv is tudhatná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.