Várady Zsolt, Gulyás Balázs és Kalocsai Kinga után újabb tüntető-szónokra szállt rá a lakájmédia. Míg azonban korábban pitiáner ügyek alapján próbálták lejáratni és elvetemült bűnözőként feltüntetni az ellenzéki szereplőket, addig egy, a Közfelháborodás napján felszólaló tanárnőt már a munkahelyén akartak elővenni.

Nagy Emília a november 17-i tüntetésen szólalt fel, majd kedden tévéstáb jelent meg a középiskolánál, ahol dolgozik. A tanárnő kollégáinak írt levelében mesélte el a történteket, a levelet pedig elkülde a 444-nek is, mert szerinte jelenleg a legjobb amit tehet, ha a nyilvánossághoz fordul, mielőtt bármi megjelenne róla.

A beszámoló szerint az igazgatóhelyettes megpróbálta feltartóztatni a stábot, mondván, hogy nincs forgatási engedélyük, ami nélkül nem lehet semmit rögzíteni egy iskolában. De a Hír Tv riportere, Juhász Annamária bejutott Nagy irodájába, ahol éppen tucatnyi gyerek nézte át a dolgozatát, és ahol ez a párbeszéd zajlott le a tanárnő és a riporter között:

- Juhász Annamária vagyok a HírTv-től, szeretnénk egy rövid riportot készíteni önnel.
- Van erre engedélyük? Ez itt egy állami fenntartású iskola.
- És ha magánemberként kérdeznének?
- Miért kérdeznének engem magánemberként, hiszen nyilván nem magánemberi mivoltomban találtak rám, hanem a fellépésem miatt, amit nem mint magánember tettem, hanem 3 szervezet nevében léptem a színre.
- És mint magánember nem nyilatkozna?
- Jól értettem, hogy a HírTv-től jöttek?
- Igen.
- Akkor semmiképpen sem.
- Miért?
-Egyrészt azért, mert már mindenki tudja, aki szeretné, hogy a nyilatkozatok tartalmát éppen ellenkezőjére fordítják (itt a riporternő gúnyosan mosolygott), másrészt azért, mert ha csak azt tapasztalom, amit most önökből látok, akkor az jut eszembe, hogy – bár nem értek a sajtóetikához – az önök fellépése súlyosan beleütközik a sajtóetikába. De ilyen nehéz időkben, hogy ne hivatkozzam sajtóetikára, számomra még súlyosabb, hogy pl. ön hogy tudja összeegyeztetni ezt az egészet saját emberi méltóságával? Hol van az emberi morál?
- Szóval nem?
- Semmiképpen sem.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

almosd
Szánalmasak ezek a Hír TV-sek ,most mi a vád ?, Nagy Emília csalt valamikor a társasjátékban, ezelőtt úgy 20-éve.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
Eddig is nyilvánvaló volt sokak elött, hogy ez a szalaimari egy görény, felesleges neki újra és újra bebizonyítania.
nezelodo
Ezek a HÍr Tv-sek ugyanolyan politikusi, (majdnem emberit írtam), tulajdonságokkal bírnak, mint a kenyéradó gazdájuk...
KERKA
A dögkeselyűk mindenhol keringenek azt lesik, hova lehetne lecsapni. Nyílván lejárató műsort akartak készíteni a tanárnővel. Legközelebb TEK-es verőlegényeket hoznak magukkal? Ez már megüti a félelemkeltés kategóriáját.
almosd
Szánalmasak ezek a Hír TV-sek ,most mi a vád ?, Nagy Emília csalt valamikor a társasjátékban, ezelőtt úgy 20-éve.
m.macskosz
Elmondom ismét, újra meg újra, hogy ezt Unortodoxiában
demokráciának és
szólásszabadságnak hívják.
KERKA
@almosd: valószínű a csapd le csacsiban, vagy a ki nevet a végén?-ben:))
Mobil123
Mond meg az igazat és betörik a fejed! Csoda hogy még taníthat !!
Dr. Felipe
Még a munkahelyeken is zaklatják az embereket ezek a hírtévés patkányok, aztán csodálkoznak ha köpködik őket.
almosd
@KERKA: esetleg Fekete Pétert ,és valaki magára vette ...:-)
Toby
Tisztelt Nagy Emília !

A rémhír kanálist valójában nem igazán érdekelte, hogy Ön csalt-e vagy sem, a rémhír kanálison keresztül üzenték Önnek, hogy megtalálták, ismerik a munkahelyét, tudják hol lakik, hamarosan követni fogják, no nem konspiráltan, mert úgy nem érdekes, hanem látványosan, hogy vegye észre a követést.
Kétsége ne legyen !
A telefonjait hallgatni fogják, vagy már hallgatják is. Ez viszont arra is jó, hogy megv ezesse a figyelőit, mást kell telefonon közölni, mint amit cselekedni tervez, ehhez persze be kell avatni azokat, is, akik segítenek ebben Önnek.
Nem bántani akaják, hanem pszichésen leterhelni azzal a tudattal, hogy állandóan a nyomában vannak !
Nem "állami cégek" lesznek a követői, hanem qrwa vastag pénzen megbízott magánnyomozói irodák. Csak annyi a szerepük, hogy látassák magukat, tehát a lakása és a munkahelye körnezetében fognak látványosan feltűnni, hogy észrevegye.
Egy pedagógustól nyilván nem várható el, de érdemes lehet leszervezni megbízható ismerősökkel, hogy a figyelői közül egyet kapjanak el és jól irányzott " keresztkérdésekkel" beszéltessék meg, mert akkor bukik a megbízó.
A megbízónak - nyilván politikus, de legalábbis gengszter-érdekelt fidesznyik - a magánnyomozói megbízás nagyon sokba kerül, tehát nyilván közpénzből megy.
Egyedül nem sokat tehet ellenük, de ha segítenek Önnek, akkor csak az elkapást és a megbeszéltetést látom célszerűnek, illetve a fényképezést és a videózást.
Amikor kellő mennyiségű anyag összegyált, akkor pedig sajtónyilvánosság !

Más sem hiányzik gengszteréknek, mint egy bizonyítható zaklatás - a terhükre !
Beszéljen ügyvéddel, csapdába lehet csalni a figyelőit, hogy más is bizonyíthassa bíróság előtt a zaklatás tényét, ugyanis azhzaé, hogy igyekeznek megfélemlíteni, kimerítik a zaklatás bűncselekmény törvényi tényállását. Nem kell ahhoz fizikai erőszak, hogy megvalósuljon a bűncselekmény, a látványos követéssel és az állandó figyelés éreztetésével beavatkoznak azu Ön magánéletébe, amely a jelzett...
Toby
...bűncselekmény másik elkövetési magatartása. Nem kell megijedni, fotózni és videózni, vagy ha keményebb a lelke, akkor egyet elkapni és "megvasalni"az emlékezetét, a hiumán ,mentalizásu embernek célszerűbb a jogi út, az lényeg, hogy bizonyítható legyen.
Ne adja fel, meg kell " cumiztatni" a patkányokat !
hattorihanna
Ez már tényleg a mocsoknak is a legalja,hogy van pofájuk egy iskolába engedély nélkül bepofátlankodni!Én a biztonságiakkal hajítattam volna ki az egész címeres bagázst az tuti. Hányadék egy nő aki ilyet tesz egy emberrel,aki épp a munkáját végzi.
Aztán majd nem kell csodálkozni kedves hír tv stáb,ha legközelebb már nem csak meg lesznek rángatva,de egy két pofon is el fog sülni...
Dr. Felipe
Még az is lehet hogy egy 85 éves osztrák-magyar kettős állampolgár fogja követni gépkocsival mint szegény Váradi Andrást.
Mobil123
Azért a hír tv van akitől megkapta a magáét finoman és nem alpárian .

www.youtube.com/watch?v=6ddxN2qrW7c
Toby
@Cicamama55: Korruptisztán lényege a megfélemlítés és ezzel korádába tartás. Ha nem hasalunk meg nekik, akor a kötelet saját maguk teszk abba a koszos nyakukba, ezért kell minden ilyen és hasonló inzultust nyilvánosságra hozni ! Én híve vagyok a személyes leszámolásnak is, de nem is humán végzettségű vagyok, arany középút a nyilvánosság ! Minél több olyen esetet a felszínre hozni és az indulat elér egy végső forrpontra, ahol a feszültség indukálása v9isszapattan, bele a gengszer pofájukba !
nezelodo
Már kezdenek úgy viselkedni mint az egykori pártállam ÁVH-ja. Ki az aki a lovat adja alájuk, hogy igy mernek viselkedni?
human
A tüntetések a NAV-os visszaélések ellen is szólnak. Simicska emberei pedig a NAV-ban ülnek. Simicska médiája a Hír-tv. Nem nehéz összerakni a képet, hogy miért vadásszák a tüntetések felszólalóit és miért mer a hír-tv kikezdeni már fideszes politikusokkal is. Mindenki láthatja mostanra, hogy nemzeti oligarchák harca zajlik és nem kormányzás a nép érdekében.
furfang
Mitől zaklatás, ha interjút akartak készíteni vele, és miután ő kifejtette a Hír tv vel szembeni ellenszenvét és megtagadta az interjút elköszöntek tőle?
Ez műtyúkszem nem más!
Cicamama55
@Toby: Én nem vagyok híve az erőszaknak, de a nyilvánosság erejében én is hiszek!
Toby
@Cicamama55: Persze, mindenki - aki érintett egy ilyen patkányhúzásban - saját igényei és attitűdje szerint szelektáljon, a fizikai "megbeszéltetésnek" alapjaiban én sem vagyok híve, de felvetődött esetemben konkrétan, még a legelején, amikor a csicskák rámragadtak. Aztán maradtam a fotó-videó kombinációnál és a főleg a pofa felvételek a lényegesek, ugyanis ha a hatsóg lekéri a gépkocsi rendszámokat és azt a visszajelzést kapja a gjmű nyilvántartásból, hogy a rendszerben nem szerepel (!) vagy ekkor és ekkor leadták a rendszámot az XY okmányirodában és bezúzták, vagy bezúzásra vár, akkor készpénznek vehető, hogy "állami" kukkosokról van szó, amennyiben az jön vissza a nyivántartóból, hogy X Z patkánypusztai lakos az üzemben tartó, akkor már lehet idéztetni a madarat. Érdekesebb a dolog, ha több rendszámról is fotó/videó van, ugyanis ezek alapján szépen be lehet határolni, hogy melyik magán-nyomozói iroda érdekelt" a vastag" pénz felvételében !
Toby
@furfang: Attól zaklatás, hogy az alany már elsőre egyértelműen a tudtukra adta, nem kíván nekik nyilatkozni, ennek ellenére próbálkoztak még, ha jól tévedek egy pénteki napon.
N. E. nem politikus, aki után lehet szaladgálni a mikrofonnal, de nem is közszereplő ! Nyilván nem két alkalom az, amelyikkel elkövetik a zaklatást. Erősen arra gyanakszom, hogy a rémhír kanális csak "bejelentkezett" a klésőbbi folytatásra, hogy valószerű (" csak egy riportot akarunk öntől") hiteles kezdést adjon a későbbi tortúrának és egyben felhívja az alany figyelmét, hogy jönnek a következmények !
nezelodo
"soljanka
@nezelodo: A 2/3."

Hiszen ezek már a kétharmad túlnyomó részének is elkenték a száját! Igaz, az áprilisban még kormányhű szavazók is csak a következő választáson reklamálhatnak, hacsak nem mennek az utcára helyretenni a választottjaikat.
Szimba
"Tanárnőt zaklatott a Hír TV," Most még csak a hírtv.
Toby
@Szimba: Minden, nem nyalogány szakszervezetisről "F" dossziét vezetnek, amely nyilván nem a fizikai értelemben vett iratgyűjtő, továbbá minden olyan személyről is, aki képes, vagy képes lehet tömegeket mozgatni, gyűléseken felszólal és nem éppen hízelgően a patkánykormányról. Ez a valóság, mégha sci-finek is tűnik. Logkus, hogy azokról vezetnek nyilvántartást, akik "elégedettek" Korruptisztánnal és vezető kasztjával ! Nehogy nagy meglepi érje őket, amelyet aztán már nem tudnak kezelni.
soljanka
@nezelodo: Mindegy, ők erre hivatkoznak. és ezen a tényen nem tudunk változtatni.
butatojas
Ennél a kérdésnél azért tehetne fel furfangosabbat is!
Desischado
Egyetértek Toby-val, videóra venni mindent! Gyurcsány meg nagyon szépen megmondta a rém tv riporterének, a lényeget! Ez a rém tv nagyon pofátlan, akárcsak a gazdái! Mond igazat, és betörik a fejed?! Inkább az övéké törjön!
petike
@Mobil123: Én a mai napig állítom, Gyurcsány volt az egyik legintelligensebb politikus.
Manhattan
Akar valaki nyilatkozni a Hír TV-nek, mint magánember?
Cím: Budapest, Szentendrei út 89, 1033. Én még alszom rá egyet.
Törölt felhasználó
"számomra még súlyosabb, hogy pl. ön hogy tudja összeegyeztetni ezt az egészet saját emberi méltóságával? Hol van az emberi morál?"

A hírtv-ben nincs emberi méltóság, gúnyosan, cinikusan nevetgélő öntelt böszme parasztok vannak, akik egymást szopkodják bólogatva. Szoktam nézni a hírtv +echo tv-t, hogy ne legyek szemellenzős és objektíven tájékozódjak, de kb. a fenti tapasztalat jött le..:)
Toby
@Szimba: A Kubatov-lista egy kis amatőr, pártszimpátia szerinti gyűjtő. Az F dosszié ennél sokkal több és komolyabb, mindaddig töltögetik adatokkal, amíg hatalmon vannak és ez alatt az időszak alatt a dossziéban szereplő személyt sorozatos hátrányok éri és csak a nyilvánvaló diszkriminációból fog gyanút, de akkor sem gondolna egy kiterjedt, széles körű és rá vonatkozó adathamazra.
silber13
@furfang: Esetleg, ha tájékozódnál, nos akkor megtudnád, miért zaklatás a Hír TV szennyes cselekedete! De van ám tovább! Hát olvasd!
nepszava.hu/cikk/1041374-a-hir-tv-zaklatta-a-tunteto-tanarnot
silber13
@Toby: És nem volt akkor még vége a storynak, volt tovább is.
Furfangnak elköldtem a továbbot.
nepszava.hu/cikk/1041374-a-hir-tv-zaklatta-a-tunteto-tanarnot
nezelodo
"soljanka
@nezelodo: Mindegy, ők erre hivatkoznak. és ezen a tényen nem tudunk változtatni."

Ha a "kétharmad" a megfélelmlítés rendszerére adta volna a felhatalmazását, akkor itt igen nagy a baj és a vágyakozás a diktatúrára. Én inkább a hatalmas átverési kampányok következményének tekintem a kialakult helyzetet. Olyan módon hazudtak a hatalomra törők, amely módszer azokra a velünk élőkre emlékeztet, akik a szemedbe nézve tesznek ígéretet pl apró üzleti ügyben is a korrektségre, a megállapodás betartására, de mindketten tudjuk, hogy esze ágában sincs betartani a szavát. Őket simán kikerülöm, a véleménynnyilvánítást kerülöm, (ha jót akarok magamnak), de a politikusainkat sajnos nem kerülhetem ki, legfeljebb dobozolhatom a motyómat, hátrahagyva az eddigi életemet.
Mobil123
@petike: Még most is az. (nem szabad leírni Őt!)
Toby
@nezelodo: Nem kell félni senkitől, szarházi patkány gengszterektől meg főleg nem ! Ott kell borsot törni a duda orruk alá, ahol lehet, akár a legdurvább eszközökkel is. A patkányokat többnyire mindenhol üldözik !

A mailjeidre azért vigyázz, mert ha elfogyott a budipapír és a NER-t vitted magaddal - puhább anyagból készíthették volna, vagy lehet, hogy én a nyomdai klisét szereztem meg ? - akkor elvágtad magad Patkányisztánban, neked nem marad más hátra, mint egy dinamittal töltött őv, a hozzákapcsolt mobiltelefonnal !
Előtte feltétlen kopogj be orbánhoz...hogy puszikát szeretnél nyomni arra az ápolatlan agyára !
Bercifiu
@almosd: Hangosan szellentett a WC - én-
slowles27
Így távolról is gratula a tanárnőnek! Nem esett hasra a riportertől és a fellépésétől sem. Tisztában volt a jogaival és ami fontosabb, a riporter jogaival és lehetőségeivel is. Helyre rakta a hölgyet. Tetszik!
Nékem annyi föltétlenül tanulság, hogy jó ha tudom "ki hány kiló".
Propellerer
@furfang: Hát csak azért zaklatás, mert a tanár nem közszereplő. Milyen jogon megy be bárki valaki más munkahelyáre kérdezősködni? Te mit szólnál hozzá, ha egy TV stáb egyébként eteljesen egyértelmű zakalatási szándékkal felkeresne a munkahelyeden? Ne legyél már álszent! Minek hazudsz? Vagy kinek? Saját magadnak, az biztos.
kukac50
Pofátlanság amit művelnek! Rogán, Szíjártó Zsiga Marcell, Lázár vagyonával miért nem foglalkoznak úgy mint Juhász Péterrel?
Nem írhatja be azt a házat sajátjaként amiért bérleti díjat fizet! Ezt még a hírtv is tudhatná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok