Boross Péter volt miniszterelnö a Veritas Történetkutató Intézet konferenciáján arról beszélt, hogy a Horthy-korszakról túl egyoldalú képet festettek, mert bár végül deportálták a zsidó szomszédait, ő nem tapasztalt antiszemitizmust a korszakban a zsidótörvények ellenére sem.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Persze mert a vén marha idióta azt hitte hogy a zsidó szomszédait csak kirándulni viszi a MÁV.
Az már nem tűnt fel a marhájának hogy nem tértek vissza.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lajospapa
@tivoli: Lehet, hogy még mindig nem értem. Mi az hogy felette állt minden politikai hisztériának? Ki volt, hogy oly magasságokban leledzett, mint a Magasságos?
tivoli
@lajospapa: Magyarországnak a mai napig meg vannak a nemesi kiváltságosai, akik nem tévesztendők össze a politikusokkal, újgazdagokkal. Hozzájuk fel sem ér az a hisztéria amely itt leledzik.
patyuka
A rendszerváltás elfuserálása, a nemzeti vagyon szétverése és/vagy elherdálása az efféle, a rá hajazó "igaz" embereknek "köszönhető". Miközben az "átkosban" kivételezett, kollaborálást feltételező pozíciókat töltöttek be - lásd "hősünket", avagy levezénylőjét: A. J. miniszterelnőköt... -, akkor rögvest az elnyomott "alámerültek" szerepében tetszelegtek. Pökhendin úgy gondoltát - és sajnos akként tették is - hogy ők, az addig elfojtott, immáron fellángolt zseniként mindenhez jobban értenek. Ám az eredmény ismert: sikerek helyett minden addigi értéket felégettek maguk után és körött, megágyazva mintegy az újabb Horthy-korszaknak...
világlátó
@lajospapa: Ez bizony megáll a lábán.
Már csak azt nem értem, miért riogatnak a zsidókkal még ma is. Magyar nyelvre oktatják Izraelben a gyerekeket, mondván, új hazájukban szükségük lesz rá. A Duna parti új lakóparkok már a hozzánk telepített zsidóké lesz. Ilyen híreket sugároznak nálunk évek óta. Ez a permanens zsidózás megmérgezi a teljes hazai légkört. Amíg egyszer a bíróság nem ítél keményen az ilyen ostobaságokért, nem lesz vége. Akkor sem, de legalább néhány bunkó csahos halkabban ordít .
A két világháború közörtt túl sok minden történt. Troianontól a revansizmus, Hitler hatalomra jutásától a fasizmus bűzös levegője járt nálunk. Kár ezt tagadni. Igen romlottá vált a hazai politikai elit a felsőházban, az uralkodó társaságban, de a Magyar Királyi Honvédségnél is, így a Ludovikán is, ahonnan Szálasit is kipenderítették.
Előre kell nézni uraim ! Csak a holnapon tudunk igazítani valamit, a tegnapon már nem! Elődeink viselt dolgain sem tudunk kozmetikázni. Legyen példa a múlt, okulásul a fiataloknak. Ne akarjuk a bűneinket nemzeti színü szalaggal átkötve továbbadni a holnap nemzedékének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.