Bár a Fidesz-frakció többségének ellenérzése volt a KDNP vasárnapi zárva tartást célzó javaslatával szemben, személyesen Orbán Viktor vette védelmébe az ötletet.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nem tudom mi a lóf@sz lett volna, ha azokat az alkalmazottakat is megkérdezik, akiket közvetlenül érint ez a bohóckodás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@nyanya001: www.kdfsz.hu/?page_id=41
A közhazudós tévében is nyilatkozott: még nem láttam,
de lehet, hogy ezek után nem is fogom!
m.macskosz
@Toby: Ez a nímand is egy megélhetési szakszervezetis, Gaskó lehet a példaképe. Pfuj.
Toby
Nemcsak az országot, de a gerinceket is igazítják magukhoz ! Lásd a kozmonakutya Bercit !
papa.49
Majd ha vasárnap hirtelen nem tudsz venni valamit, mert megszoktad velem együtt,hogy ha kell egy alkatrész elmegyek az Obiba, vagy a Praktikerbe, netán a Tescóba, vagy bármelyik hipermarketbe, és megveszem, megcsinálom amit akartam, oszt. jónapot, gondolkodj el muszáj nekünk az ilyen xarzsákok által meghatározott rendben élnünk, szerintem NEM MUSZÁJ!!!
Arról már nem is szólva hogy ha megkívánsz valami kaját azt vagy nem kapod meg a nyitva tartó ,,haveri,, boltokba, vagy kapsz ugyan de 2x3 szoros áron jó xart!!!
Nagyon itt lenne már az idő hogy a hazugovics egy bitjébe beleverjük EL A KEZETEKKEL AZ ÉLETÜNKTŐL, ELÉG VOLT, NINCS TOVÁBB!!!
Dr. Felipe
Átverte a saját frakcióját (is). Az agyatlan droidjait nem volt nehéz.
Desischado
@papa.49: Erre csak azt mondhatom, hogy teljesen egyetértek, igazad van! De meddig csinálhatnak még azt amit akarnak?! És hány embernek lesz most oda a munkája?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.