Jogerősen egy év hat hónap felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság bűnsegédként folytatólagosan, jelentős értékre elkövetett sikkasztás miatt Fodor Ibolya pécsi fideszes képviselőt - derítette ki az RTL Híradója. Fodor úgy nyilatkozott, hogy őt számviteli fegyelem megsértése miatt próbára bocsátották, a többi pedig rágalom.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Nem is igaz hogy sikkasztott!!! Ő csak "megvédte" a 12,5 millát amúgy fütyi-sz módra!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Azt mondta, nem is sikkasztott, csak megsértette a számviteli törvényt .))
Törölt felhasználó
Nem sikkasztott, kölcsönvette, csak rájöttek mielőtt visszaadta volna:)
hattorihanna
@nyanya001: Igen,én sem fejbe lőni szeretném,csak súlyosan károsítani a testi épségét..
Hát ezeknek tényleg minden ráfér a pofájukra...
Desischado
Ugyan kérem, mi a baj? Tökéletesen illik a fideszbe! Gonosz, embertelen, tolvaj, hazug, és becstelen! Kifelejtettem valamit? Tökéletese megfelel minden elvárásnak, amit a fideszbe való tartozásához kell!
kamazuka
Politikus csak az lehet,aki elég zsivány ahhoz,hogy úgy tűntet el dolgokat,hogy szemelőtt van ,szeme sem rebben,és még neki áll föjebb!
Pécsen azért akad egy két gyomorforgató story!Összességéban ha megkaparjuk bárhol.Nem kaparjuk,mert ahogyan a mondás tartja.
A víz minden szart feldob!
silber13
@Boszi27: 15:06-ra : olvasva a pályázat megfelelési feltételeit újra szeretnéd látni Szodoma és Gomora történetét modern kiadásban?:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.