Orbán Viktor megbántódott. Egy amerikai szenátor, egy ottani Kövér László, egy helyi Deutsch Tamás túlzó jelzőt használt a miniszterek elnökére. Van ilyen. Az amerikai szenátor szavai eljutnak Orbán Viktorhoz. A magyar emberek szavai nem jutnak el. A nagyobbik baj ez.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
...Orbán Viktor egy sértett kis zsarnok, akinek kezd kicsúszni a hatalom a kezéből. Ő valószínűleg nem érzékeli a valós veszélyt, amit a közvetlen alattvalói igen. A bukás nem csupán politikai következményekkel jár majd. Ahhoz túl sok ember éhezik, fázik és veszítette el minden reményét.

Orbán Viktor talán nem tudja, amit a környezete igen. Nincs szó külső támadásról. Senki sem bántja az országot. Senki sem akarja kívülről megkaparintani a hatalmat. Csak vissza akarjuk venni az arra méltatlanoktól. Mi, országlakó civilek. Talán a kormányban olyanok is vannak, akik tudják: a politikailag passzívak ébredezése, az ellenzéki civilek mozgolódása szelíd tavaszi fuvallat ahhoz az elemi erejű dühhöz képest, amit a kormány saját szavazói éreznek azért, mert becsapták őket. Ha van valami, amitől rettegnie kell Orbánnak és a kormányának, az a becsapott, kifosztott és felbőszített szavazóinak egyre növekvő tábora. Nekik kevés lesz a kormányváltás. ...

Mondom én hogy apró adolfhoz van szerencsénk!
GeoCravker
Jelenleg nincs mire váltani kormányt. Vodkára talán...
De erre az ellenzékre? A jobbikra?
Gyáva hoirdószünokra vagy csendőrpertus fasisztákra?
S ez a baj. Ez konzerválja Orbánt, mint a mumia fenekén a pattanást.
Desischado
Reménykedem én is, hogy bukni fog ez a csuti rém, és a bandája! Mert ami ebben az országban folyik, az már nem normális!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.