Pár nap alatt három alapító tagja is elhagyta a Magyar Liberális Pártot. Popper Gábor állítólag azért hagyta ott Fodor Gárborékat, mert a pártelnök nem tudta azt bebizonyítani, hogy nem a Fidesz pénzelte a liberálisok őszi kampányát.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ariskerase
@Don Quijote: Ja és ha lehet, nem kell bemásolgatni részeket a kommentből, tudom mit írtam és még képes vagyok rá, hogy visszaolvassam! Gusztustalan dolog kimásolni, kiragadni részeket, a teljes kommentre válaszolj!
Don Quijote
@ariskerase: Te kis érzékeny!! Akkor mi a faszért jössz ide??
ariskerase
@Don Quijote: Ez nem érzékenység, pusztán egy észrevétel, ha nem tudsz civilizált emberi módon beszélgetni akkor ne tedd, feltételeztem rólad, hogy értelmes ember vagy, aki egy párbeszédet akar folytatni, mert a vitával semmi gond, amíg nem személyeskedünk. Az meg alapvető dolog, hogy nem ragadhatunk ki részeket egy szövegkörnyezetből, mert ez az első lépés a félremagyarázás felé. A másik, ha meg már kimásolsz legalább használj idézőjelet, ez meg a magyar nyelvtan szabályainak a követelménye! De látom elfogytak az érveid és szépen lassan kezdesz átmenni személyeskedésben én óva intenélek tőle, mert azzal csak magadat minősíted. Vitázhatunk, de az illem és a kommunikáció szabályai szerint!
Don Quijote
@ariskerase: :-)))))) Nagyon hasonlít a szöveged egy itt már régóta lévő egyénnel!!
ariskerase
@Don Quijote: Bocs, de nem tudsz érvelni nekem, ehelyett ezzel a nagyon gyenge baromsággal jössz! És kire hasonlítok, te nagyon okos!

Bocs, de ezek után nem tudlak komolyan venni!

Amúgy rossz irányban tapogatózol, a propelleren most vagyok fent először, más fórumokon írtam már kommenteket, de ugyanezen a néven!

De mindegy azt, hiszem itt le is zárhatjuk ezt a beszélgetést, ebbe az irányba nem szeretnék elmenni!
Viszlát és szép napot!
ariskerase
@dr. prédikátor: Mégis Gyurcsány és sleppje kardoskodott érte nagyon, akkor most Fleto is fityeszes? HAHAHAHAHA :D :D :D :D :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.