Helyzet van! Súlyos és krónikus agydugulás esete forog fenn, ami egy kazánkovács esetében legfeljebb háztáji probléma (munkahelye amúgy sincs), de amikor egy ország vezetése és az őket támogató média szorgos kis rovarlárvái borulnak el agyilag, az már sokakat, mindenkit érintő problémákat okoz.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Remek!
"Miután történetesen engem sem belföldről, sem külföldről nem fizet senki az írásért, a saját időmben, az én pénzemen vett laptopot használva, az általam finanszírozott interneten keresztül mondom el a teljesen civil gondolataimat, jogomban áll elküldeni a búbánatos francba az összes gerinctelen, agyhalott, paranoid, skizofrén, hatalommániás honffytársamat. Ezúton is fel szeretném hívni a figyelmüket, hogy egymást, illetve kedves családtagjaikat hazaárulózzák le és küldözgessék oda, ahová akarják."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.