Ma elfogadta  kormány annak az intézkedéscsomagnak a második lépését amely a CBA monopol helyzetbe hozására hívatott, az élelmiszerlánc-díj adó brutális megemelése után, most döntöttek arról, hogy ha egy élelmiszerlánc 2 évig veszteséges, ki kell vonulnia a piacról, és mellé csapták azt a javaslatot is, ami a 400 négyzetméter feletti ( a CBA boltjai általában ez alatt vannak) boltokat kitiltja a világörökségi (a turisták által látogatott) területekről. A harmadik csapás pedig még várat magára, a vasárnapi zárva tartással, lényegében teljessé válik a csapda. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Nahát a másik cikk arról szól ,hogy 14000 új munkahelyt létesített a kormány a stratégiai partnereivel.Ugye milyen nagy dolog?És még hány ezret barmoltak szét a hülye adóikkal?
nyanya001
Elképesztő pénz hiányzik az államkasszából, nem véletlenül
nyomnak a nyakunkba újabb és újabb adókat, 1700 milliárd megszorítást, ezzel egyenes arányban
csökkenti azon munkavállalók számát, akik rendszeresen és nem keveset adóznak !
Ráadásul az is adókiesés lesz, ha a multikat bezárják vasárnapra !
Komolyan mondom, ilyen hülye dilettáns banda még nem volt kormányon !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.