Orbán Viktor természetesen nálunk is jobban tudja, hogy sem neki, sem Vida Ildikónak nem áll módjában följelentenie André Goodfriendet, sem rágalmazásért, sem egyéb céllal. A képtelenség egyik legfőbb oka az, hogy Vida egyetlen, rágalmazó jellegű mondatot sem tud idézni a megbízottól, hiszen az a korrupciós ügyekről szólva sosem említett sem konkrét személyeket, sem konkrét tényeket. Csupán figyelmeztetett a tények létezésére.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1szomjas
Tisztességesen működő jogállamban egy tisztességes kormány tisztességes vezetője a feladatait tisztességesen ellátó államelnökkel együtt olyan embereket nevez ki a különböző állami és kormányzati szervek, hivatalok, vállalatok vezetőinek, akik tisztességesen végzik munkájukat, tisztességesen felügyelik a saját területük tevékenységét, és kiszűrik az esetleg előforduló tisztességtelenségeket . Amennyiben Magyarország ilyen elvek szerint működik, mi szükségünk lenne bármiféle külső segítségre annak bizonyítására, hogy nem tisztességtelenül jutnak egyes emberek máról holnapra 10 és 100 milliókhoz, vagy akár milliárdokhoz ? És az ilyen, egyik napról a másikra 10 és 100 milliókkal, sőt akár milliárdokkal gyarapodó emberektől is tisztességes lépés lenne, ha elárulnák a milliónyi elszegényedett, vagy akár csak ámuldozó embernek, hogy hogyan lehetséges az ilyen törvényesen, tisztességesen, hadd követhetnék a példájukat, hogy egész Magyarország gazdagabb és boldogabb legyen . Vagy nem ez a célja mindenkinek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.