De azt is kérte a hatóságtól, hogy függessze fel az eljárást addig, amíg ki nem derül, hogy felfüggesztik-e az ügyvivő diplomáciai mentességét.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@rugacs: Te mi lenne ha leírhatnánk itt a véleményünket annélkül hogy beugass? Ha annyira félted őnagyságát akkor kérj a nevében vízumot és akkor minden kiderül! csak ennyi lett volna a teendője és a többi szarházinak aki a listán van de qrva nagy csend van és inkább egy felesleges pert indítanak aminek semmi értelme ! Ha valaki becsületes akkor nem vár két hónapig és nem egy ilyen neked való szemhunyó kirakat pert indítanak . tehát nyald a fidesz seggét továbbra is fényesre mert ezt tőled megérdemlik és te is hogy nyalhatsz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
@zöldszem: Vida: Nem , szájba...:)))))))) Bocs, de ahogy szívatják ezt a bigét ez az ocsondár dolog jutott eszembe...
karma1
@Mobil123: dec. 11. -e: A kettotok kozotti kulonbseg csak annyi, Dragam, hogy a Te becsuleted megfizethetetlen, mert VAN, es eppen ezert KINCS, ha vida viszont beeri 5 millaval, akkor vedd ugy, hogy (mivel tudjuk, hogy korrupt, hiszen ki lett b@szva Ameikabol!), akkor ez az 5 milla neki tiszta nyereseg!...:o)) Na, igy meg a hulyenek is megeri, nem???
Azt szoktak mondani, hogy mindenkinek van ara, mindenki megfizetheto, ki tobbel, ki kevesebbel...

Azt hiszem, aki ezt az axiomat felallitotta, nem ismert bennunket, hihi...:o)))))) !!!
Mobil123
@karma1: Hát tudod én akkor sem kérek az ilyen nyereségből. Inkább próbálkozom a lottóval :-))
rugacs
@bundi: Az előbb itt volt a 12 éves unokám és végig olvasgatta a hozzám szólásaidat... Aztán azt mondja: szerinte te valahol megálltál a szellemi fejlődésedben, mert olyan alsós dumád van! :-)
Ha ő a suliban így beszélne, az egész suli rajta röhögne és tuti, hogy kiközösítenék!
:-D
karma1
@rugacs: Orulok, hogy ennyire okos kisunokad van, es hogy Te ennyire sekelyes vagy: tudod, ha az en unokam jonne hozza, akkor nem az internetes hsz-eket mutogatnam neki, hanem sokkal ertelmesebb, 12 evesnek valo elfoglaltsagot biztositanek neki, vagy egyszeruen csak elvinnem kirandulni, megfoznem a kedvenc etelet, jatszanek vele, szoval jol toltenenk egyutt az idot.

De hogy tudd,@bundi blogtarsunknak a kisujjaban is tobb tudas es joindulat van, mint amennyit Te el tudsz kepzelni...

Szoval sajnalom az uncsidat, jobb nagyapot erdemelne...:o)))))))
bundi
@rugacs: majd holnap...ez a hetem sűrű volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.