Vida Ildikó feljelentetést és keresetet nyújtott be André Goodfriend, a budapesti amerikai nagykövetség ügyvivője ellen – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnökének ügyvédje csütörtökön az MTI-t.

Futó Barnabás elmondta: a Központi Nyomozó Főügyészségen nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt jelentették föl az amerikai ügyvivőt. Ugyanis – mint az ügyvéd kiemelte – André Goodfriend hivatalos személyi minőségében sértette meg a NAV elnökét. A Fővárosi Törvényszéken jó hírnév megsértése miatt nyújtottak be keresetet – tette hozzá.

A NAV elnökének ügyvédje elmondta: konkrétan a múlt csütörtökön megjelent, a Heti Válasznak adott interjúban tett sértő kijelentése miatt tettek feljelentés.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szandokan
A nap poénja "jó hírnév megsértése miatt"...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
Fiuk-lanyok! Nem figyeltetek a Zorban kijelenteset? Nem azt mondta, hogy a Vidanak meg kell nyernie a pert, hanem csak be kell perelnie az ügyvivöt! Különben el lesz bocsatva... Hat a Vida a neki külön kinyitott kiskaput hasznalta! A feljelentest el fogjak utasitani mint megalapozatlant, de Vida teljesitette az ultimatumot, bizonyitek nincs, tehat marad a barsonyfotelben...
nezelodo
Szandokan, ha az amik kiadnák amit a maszatos magyar politikusokról tudnak, (mert tudnak, és nem csak a mieinkről), megdöbbenne még a gyóntató papjuk is, (mert "istenfélő hívő" valamennyi), hogy neki is össze-vissza hazudoztak még gyónáskor is, és bónuszként összeomlana a fidesz szeplőtelen fogantatásáról terjesztett népmese.
Nil
Ez a nő is bolond
ennyire kell neki ez az állás?
gondolom mivel pártpolitikai alapon kapta ezért nem ért semmihez és a kora miatt már elhelyezkedni sem tudna - a jó hírnévről meg nincs mit beszélni
Dr. Felipe
Hát vízum kérelmet nem adott be? Akkor minden kiderülne hogy miért lett kitiltva. Így csak a maszatolás megy.
szandokan
@nezelodo: Nem baj az, ha van bizonyíték, adják ki. Aki bűnös, bűnhődjön, aki ártatlan, azt meg ne mocskolják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok