Online mezőgazdasági portált hoz létre az információs technológiai fejlesztés keretében a mezőgazdasági tanácsadással foglalkozó Agrotechfood Zrt, a cég erre a Versenyképes üzleti környezet fejlesztése pályázati programból nyert az idén márciusban 144,27 millió forint vissza nem térítendő támogatást – közölte a cég az MTI érdeklődésére  beruházás során. A tájékoztatás szerint a beruházás összköltsége 288,54 millió forint, és 4 új munkahelyet is eredményez.

A fejlesztéssel egy online mezőgazdasági portált hoznak létre, amely elősegíti a cég partnerei számára a külföldi piacokon való megjelenést, mivel a kommunikáció és információáramlás színvonalasabb lesz. Két, egyedi fejlesztésű szoftver és az azokhoz kapcsolódó tervezés – testre szabás és betanítás – révén egy összetettebb, de könnyen kezelhető rendszert hoznak létre, amelynek kialakítását tanácsadás, piackutatás és igényfelmérés segíti – olvasható a közleményben.

A cég tavalyi nettó árbevétele 53 millió 549 ezer forint volt, melyet üzletviteli tanácsadásból szerzett.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Jajjj...de jó is lesz, nyári 30 fokos melegben, a poros traktorfülkében, talpig izzadtságban onlájn pornót nézni és "együttérezni" a szereplőkkel !
Mobil123
Húúú a pityába!! 4 új munkahely lett teremtve??? Beszarás!!:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.