Béremelésért, a munka törvénykönyvének felülvizsgálatáért, alkotmányos sztrájkjogért, a korkedvezményes nyugdíj és a cafetéria adózásának változatlanul hagyásáért demonstrálnak hétfőn a LIGA Szakszervezetek. Reggel 7-től délutáhn 4-ig félpályás útlezárásokat tartanak a fővárosban és több vidéki városban. A térképen jelzett helyszínek környezetében nehézkes lesz az autós közlekedés. Az adatok a rendőrségi egyeztetéseket követően folyamatosan frissülnek. Hétfőn reggel még indulás előtt vagy útközben mobilon olvassa az Origót, hogy a legnagyobb eséllyel kerülhesse el a torlódásokat. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@szaboria1: Hát igen, szerintem már nagy a baj a költségvetéssel ha a gaskó pincsi is a gazdája ellen fordul.
szaboria1
Gaskó is csak most akar ébredezni. Miért nem vette észre, hogy piszkosul be lettek csapva amikor 2011-ben a Cargó privatizációjából kaptak pénzt. Le is pattintotta ezzel Orbán Gaskót, hogy egy darabig ne ugráljon.
Dr. Felipe
@szaboria1: Hát igen, szerintem már nagy a baj a költségvetéssel ha a gaskó pincsi is a gazdája ellen fordul.
nyanya001
Gaskó szervezte ?
akkor nem ér egy kalap sz@rt sem !
m.macskosz
@Dr. Felipe: Gaskó -- jó pénzért -- ezt időnként eljátssza. Ez megint az orbáni politika tipikus példája. Oszd meg, és uralkodj! ...aki utálja Gaskót és már kiismerte a kisded játékait, az nem megy tüntetni, ha ő szervezi.
szaboria1
@m.macskosz: Most azért mentek elég sokan.
m.macskosz
@szaboria1: Ennek azért örülök, bár, hogy Gaskónak köszönhető-e, nem tudom.
Végül is valóban az a fontos, hogy sokan mutassák meg, kezd tele lenni a hócipőjük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.