A költségvetési törvény szerint vékonyabbak lesznek a támogatások, például a gyes, a családi pótlék, és a gyermekvédelmi támogatás is! A övé évben ezen kiadásokra 517 milliót szánnak, idén ezekre 535 milliót adtak. A friss házasok kedvezményére 1 milliárdot szánnak. A kormány nem győzi hangsúlyozni, hogy a különféle segélyek és a családi pótlék helyett az adókedvezményekben látják a családok nagymértékű támogatásának lehetőségét. A jövő évben családi kedvezményre körülbelül 6 milliárdot szán a kormány, míg a segélyezés csökkentéséből 18,4 milliárd forint marad meg az államkasszában. A családi pótlékra szánt támogatás is meg fog csappanni az eddigi 340 milliárd helyett jövőre csak 327 milliárdot szánnak. Kevesebb lesz az anyasági támogatás és a gyermekvédelmi támogatás is.

Forrás: palyazatok.co
Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Boszi27
"A jövő évben családi kedvezményre körülbelül 6 milliárdot szán a kormány, míg a segélyezés csökkentéséből 18,4 milliárd forint marad meg az államkasszában."- nem sokáig marad ez az összeg az államkasszában, kell többek között a téli sportok fejlesztésére nyáron! +nincs még stadion minden városban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.