A kormányfő a Bloomberg amerikai hírügynökségnek adott interjújában azt mondta: a jövőbeni kormányzati lépések tovább csökkenthetik majd a Fidesz népszerűségét.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Számít a Fidesz további népszerűség csökkenésére. Ezt azt jelentheti, hogy 2015.-ben olyan kormányzásra készül amivel folytatja a népellenes kormányzást, és a potentátok futtatását.
"Hajrá Magyarország, hajrá magyarok".
1szomjas
Vagyis a Nemzetmegvezető Viktátor szerint azért csökkent, és csökken tovább a népszerűségük, mert nem voltak és nem is lesznek megszorítások, és az országban egyre szebb és jobb minden... Szerinte a hülye tüntetők nem akarnak csodaországban élni... Szerinte hülyék a saját szavazóik is, akik elpártolnak tőlük... Van , aki szerintem is kezelésre szorul...
coyote3
Nézem, hallgatom ezeket a jobboldali "ideológusokat" /M Á S (tényleg olyan "más " feje van ) gpontfodor, lánczi, vagy épp csintalan/ és már rajtuk is látszik, hogy képtelenek normális érveket találni a tényekkel szemben. Régebben ökölbe szorult a talpam, mikor ezeket hallgattam. Most inkább szánalmat érzek a nevetés közben...
nyanya001
@Sziszifusz: Igen, azt mondta Orbán, folytatjuk !
Most már csak az a a kérdés, hogy a választók meddig engedik meg nekik ezt az ámokfutást !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok