Megihlette Habony Árpád Gucci-táskája és öltözete a pontosan-ahogy tumblr-oldalt: így lett Habony Árpád a híres MasterCard reklámjának "arca".

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
@pbalage: Sem a kinézete sem a hangja nem férfias... nekem kis piperkőc b...nak tűnik... olyan, aki fedősztorinak tartja a barátnőit...
Ha aranyból lenne a f... sem kellene...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Juhász István
Bocs - mindenkitől, aki itt irt. Nem az esetleges férfiassága, nem a külső megjelenése, nem a műveltsége, az öltözk. i szokásai miatt alkalmazza - ismét bocs, mert igazából nem is alkalmazza, őt a vezér. Ő egyszerűen egy abszolúte nélkülözhetelen csaodafegyver lehet OV. zsebében. Sejtésem szerint a kapcsolatuk, még Graz.-ból eredhet, ahol... ráérvén...sok mindenről elbeszélgethettek. Viktor rájött, hogy az ő tanácsai mindent megérnek, még akkor is, ha esetleg Zsebből fizet érte. Merthogy hivatalosan nem alkalmazza senki. Hogy én nem tudtam egy ilyen klassz állást szerezni...
Mobil123
@Juhász István: Szerintem Mi akik itt írunk senkinek nincs ilyen f@sza állása. Igaz lehet az is amit írsz de zsebből biztos nem fizeti a setét vezír mert ami az ő zsebében van az is a Mi pénzünk. :-( (gondolj bele a lányát is drága iskolában tanítatja meg ezt is fizeti meg többi nyalógépet ?! Nincs annyi hvatalos bevétele. Tényleg kíváncsi lennék milyen lenne egy igazi NAV-os ellenőrzés a more vezérnél.
evacica
@soljanka: A pénzét és a kapcsolatait.
evacica
@wagabund: Tévedés, Orbán nem tűr meg maga körül okos embert, Habony ötleteit meg látjuk, hogy milyen zseniális, itt van mindjárt a drog teszt.
wagabund
@evacica: lehet. azt olvastam, hogy nem is marad sokáig...valami Londont említett a portál...
evacica
@wagabund: Csak vissza ne jöjjön! Legalább egy szélhámossal kevesebb lesz az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.