Bizonyítva látja az osztrák Profil című hetilap, hogy magyar személyek megvesztegetése árán döntött. A Profil birtokába jutott egy 2001. október 3-ai keltezésű jegyzőkönyv Farnboroughból, a brit cég központjából, ahol fél tucat BAE-alkalmazott tárgyalt egész nap a gróffal. A bécsi újság az informátorok között említi Mark Cliffet, Landon pénzügyi tanácsadóját, aki írásban erősítette meg, hogy számos ilyen tanácskozáson vett részt. Az említett októberi megbeszélésen a magyar 180 millió schillinges tétel mellett egy 1,05 milliárdos cseh és egy 250 millió schillinges osztrák tétel is szerepelt, húsz, illetve négy személy megkenésére.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
Még szerencse, hogy ez nincs titkosítva.
soljanka
Van itt egy cikk még novemberből, de - mivel nem nevez meg forrást-, így csak feltételezés, így rágalmazásnak tekinthető. Akkor épp ezért nem osztottam.
"A mai árakon 13 millió eurónak megfelelő kenőpénzt Orbán Viktor, Kövér László, Stumpf István, Matolcsy György és Selmeczi Gabriella vették fel, majd külföldi számlákon keresztül más fideszes vezetőknek is átutaltak ebből az összegből. Előbb-utóbb minden kiderül..."
civilhetes.net/velemeny/orban-ebbe-fog-belebukni
soljanka
"A beszerzésről elterjedt, hogy a nemzetbiztonsági kabinet végül döntéssel végződő ülésén Orbán Viktor akkori miniszterelnök a szünetben félrehívta Pintér Sándor belügy-, Matolcsy György gazdasági és Varga Mihály pénzügyminisztert. "
nol.hu/belfold/20110120-polt_peter_kezeben_a_gripen-ugy_kulcsa_-952211
Clavigo
Szerencsére ,,ezt nem fogja tudni titkosítan kegyes Urunk..
soljanka
@Clavigo: Hát a titkosított jelentés egyetlen példánya a kormánynál van... Onnan nem fogjuk megtudni. Már megint arra kell várni, hogy más kaparja ki a gesztenyét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.