Jó hírnevének megsértése miatt jogi lépéseket tesz Habony Árpád "a hamis látszatot keltő kijelentéseket" terjesztőkkel szemben – közölte jogi képviselője csütörtökön az MTI-vel.

Korábban a Párbeszéd Magyarországért (PM) azt közölte az MTI-vel, hogy vagyongyarapodási eljárást kezdeményez a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál (NAV) Habony Árpád ellen, akit "milliárdos munkanélkülinek" neveztek.

Habony Árpád jogi képviselője közleményében azt írta: határozottan visszautasít minden olyan, a médiában megjelenő, ügyfelére vonatkozó állítást és híresztelést, "amely azt a hamis látszatot kelti, hogy nem rendelkezik a megélhetését biztosító törvényes és nyomon követhető jövedelemmel".

Hozzátették: jó hírnév megsértése miatt az összes rendelkezésre álló jogi lépést haladéktalanul megteszi a "hamis látszatot keltő kijelentéseket terjesztőkkel szemben".

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
"Garázdaságért ítélték el Habony Árpádot, a miniszterelnök főtanácsadóját, aki 2006-ban összetűzésbe keveredett egy házaspárral, amely lelépett az útra a Lexus terepjárója előtt. Az egykori kendóbajnok állítólag annyira feldühödött, hogy leütötte a férfit, és hasba rúgta a nőt. Habony a bíróságon azzal védekezett, hogy a házaspár ki akarta rabolni..."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Cicamama55
"Szegény gazdagok"...

Lehet, hogy nem is sejted, hogy mennyire találó amit idéztél. Örökös rettegés az élete némelyiknek, hogy elmúlik a gazdagság, és rohadtul nem szeretik fizetni a kényelmükről gondoskodókat.
Boszi27
@Knapp75: A Gucciban hordja magával! :))
Toby
@X-ray: Eredeti Gucci ócóér' Szang-Hayból...a magyaroszági kínai plázákban...
Boszi27
@Horizont: Persze van. A Gucciban hordja! :))
Yoda69
"orbanekkal joba lenni megfizethetetlen,
minden masra ott a kozpenz."
Habony's Mastercard by fideSS

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.