Jó hírnevének megsértése miatt jogi lépéseket tesz Habony Árpád "a hamis látszatot keltő kijelentéseket" terjesztőkkel szemben – közölte jogi képviselője csütörtökön az MTI-vel.

Korábban a Párbeszéd Magyarországért (PM) azt közölte az MTI-vel, hogy vagyongyarapodási eljárást kezdeményez a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál (NAV) Habony Árpád ellen, akit "milliárdos munkanélkülinek" neveztek.

Habony Árpád jogi képviselője közleményében azt írta: határozottan visszautasít minden olyan, a médiában megjelenő, ügyfelére vonatkozó állítást és híresztelést, "amely azt a hamis látszatot kelti, hogy nem rendelkezik a megélhetését biztosító törvényes és nyomon követhető jövedelemmel".

Hozzátették: jó hírnév megsértése miatt az összes rendelkezésre álló jogi lépést haladéktalanul megteszi a "hamis látszatot keltő kijelentéseket terjesztőkkel szemben".

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
"Garázdaságért ítélték el Habony Árpádot, a miniszterelnök főtanácsadóját, aki 2006-ban összetűzésbe keveredett egy házaspárral, amely lelépett az útra a Lexus terepjárója előtt. Az egykori kendóbajnok állítólag annyira feldühödött, hogy leütötte a férfit, és hasba rúgta a nőt. Habony a bíróságon azzal védekezett, hogy a házaspár ki akarta rabolni..."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Körözését rendelem el habony nevű parazita egyed érvénes munkaszerződésének, amely igazolhatja, hogy jogszerűen veszi fel havi többszázezres járandóságát - közpénzből !
Dr. Felipe
Ne fenyegetőzzön hanem nyilatkozzon hogy miből tengeti tyúkszaros életét.
volvós
Pert csak az indithat, aki elvégezte a nyóóóc általánost !!!
Főlökött
Azért azt a pert szívesen megnézném, amikor betipeg a 6e dolcsis tatyóval, Vikivel az oldalán, ferdeszeműnk pedig szórja előttük a rózsaszírmokat...
human
@Dr. Felipe: Talán azért nem alkalmazza Orbán hivatalosan, mert akkor vagyonnyilatkozatot kellene tennie és akkor sokan meglepődnének.
human
@Horizont: "vitrinőr" Új fogalomnak sem rossz, mint az elsmittelés :)
Dr. Felipe
@human: @Horizont: Korona gondnok volt. Így kezdődött a karrier. A másik meg minisztériumi gépkocsivezető, a harmadik meg gázszerelő.
Szóval a nép egyszerű gyermekei ők akik hipp hopp milliárdosok lettek de nem urizálnak.
human
@Dr. Felipe: Van itt egy újonc, aki minden újgazdagot megvédelmez. Kíváncsi vagyok mikorra ér ide és védi meg Habonyt :)
sekele
Pont erről van szó. A bíróság előtt bizonyítania kell, hogy van az életvitelének megfelelő adózott jövedelme.
evacica
Jaj ne már, hogy az istenbe perel olyanért ami nincs is neki?!
Dr. Felipe
@Horizont: Jaja, de legalább nem urizálnak mert parasztgyerekek mind az összes. :)
gulyasgyula
@Dr. Felipe: Igazad van ..Azt viszont nem értem hogy az ország vezető politikusainak nem szégyen egy ilyen kis buzitól tanácsot kérni ..Ez segiti Orbán Viktort az ország ügyeiben dönteni ..??Na ezért tart itt az ország ..Levele !!!
gulyasgyula
@Dr. Felipe: Nem urizál ez csak buzi , a buziknak van ilyen frizurálya meg öltözete ..Mindegy menyibe kerül nem férfias ..
brutus
Takonynak honnan lenne "jo hirneve" ?? Attol, hogy belerugott a földön fekvö nyugdijasba !!!???
brutus
@Horizont: ...jujujuj, ez mar reg baj !!!
Levendula
"Garázdaságért ítélték el Habony Árpádot, a miniszterelnök főtanácsadóját, aki 2006-ban összetűzésbe keveredett egy házaspárral, amely lelépett az útra a Lexus terepjárója előtt. Az egykori kendóbajnok állítólag annyira feldühödött, hogy leütötte a férfit, és hasba rúgta a nőt. Habony a bíróságon azzal védekezett, hogy a házaspár ki akarta rabolni..."
mariaberta
Nocsak! Van neki jó híre? Én eddig erről nem olvastam.
Fradigege
Kendóbajnok ez a brokkoli? Minek használ Gucci váltömést?
lajospapa
Kijelentem, hogy én csak jó hírét hallottam. Mindaz jó hír, ha valaki szép ruhákban, szép cuccokban járhat. Mindenkiről ezt szeretném hallani!
human
@lajospapa: Akkor inkább diktáljon divatot, mint Orbánnak adjon tanácsokat.
gulyasgyula
@lajospapa: Egy nyugdijas házaspár volt aki miatt lasitani kellet a zebrán ..Az öreget leütötte a feleségébe meg belerugott. " 2 év felfügesztettet kapott érte ..Egy korban hozzá illővel nem merné megteni ..Gyáva szar az a fiatal aki egy nyugdijast megver ,főleg ha még sportol is ...
Linna
Hurráááá!!
Talán a bíróságon kiderül egy-két dolog.
Egy régi kolléganőm a férje sok pénzéből olyan ízléstelenül öltözött, hogy az már nevetséges volt. Szerintem Habony sem elegáns, még csak nem is csinos, és még nem is jóképű pasi.
Linna
Ja, és csak ne diktálja a divatot, mert Viktorka nagy seggére úgysem találna megfelelő ruhát. Orbánnak illene szabóhoz menni, hogy bővebb zakót szabasson.
F_Viktor
@sekele: Írod:
"A bíróság előtt bizonyítania kell, hogy van az életvitelének megfelelő adózott jövedelme."

No, éppen ezért soha nem fog senkit az ilyen cikkek, megszólalások miatt beperelni.
nezelodo
Az efféléknek agyára megy, ami nincs nekik! Azon választók jó hírneve hol van, akik nem szavaztak ezekre, és lépten-nyomon kommunistázzák, hazaárúlózzák őket ezek a kiváló emberek?
Equilibrium
borsonline.hu/cikk.php?id=30821
"Koronaköltöztető és olimpikon osztja az észt Orbánnak
HABONY ÁRPÁD:
* 42 éves.
* Muzeológus, dolgozott restaurátorként, segédkezett a Szent Korona Parlamentbe vitelének megszervezésében, egyike volt azoknak, akik a királyi ereklye szállításában is részt vettek.
* A 2006-os sikertelen Fidesz-kampány („Rosszabbul élünk, mint négy éve”) egyik fő szervezője.
* Javaslatot tesz arra, hogy mely médiumokban, miként jelenjenek meg a kormányfő, illetve a kabinet tagjai."
F_Viktor
@nezelodo: Írod:
"Azon választók jó hírneve hol van, akik nem szavaztak ezekre, és lépten-nyomon kommunistázzák, hazaárúlózzák őket ezek a kiváló emberek? "

Erről jut eszembe, Ibolyka néni, a sikkasztó-fityeszes-pécsi képviselő hulladék, aki személy szerint engem is hazaárulónak titulált, lemondott már mandátumáról?
levi
Ez lett a divat a fidesznél? Ha nem lenne ott mindenki kretén (most minden fideszes beperel) akkor nem sértegetné őket senki. Ok-okozat.
Knapp75
Jó hír Habony Árpiról!
Az emútnyócévben nem rúgott hasba egy nőt sem!
Sokat finomodtak a módszerei...

Idén Kapocs Zsóka napokig is kibírta mellette, miután örök hűséget fogadtak.
(ezeknek a fideszeseknek mennyire nem jelent semmit a házasság szentsége...)
szandokan
@F_Viktor: Még nem mondott le, de a Pécsi tudományegyetemtől jelentős pénzeket vontak el, és a tervek szerint ingyen kell majd oktatni az azeri fiatalokat oroszul. Egyetemi tanár, immunológus sógornőm ennek marhára örült...Ráadásul ezzel kiszorulhatnak azok a külföldi diákok, aki eddig fél évente két milliót fizettek az egyetemnek, és ezzel a kutatások is veszélybe kerülhetnek.
szandokan
@Knapp75: A Gucci táskája legalább olyan szörnyű volt, mint anno a cselekedete.
kkalman
Habony karikatúra Árpád azért akar perelni, ami neki sosem volt, és nem is lesz? Ha nem a mi nyakunkon élősködne, még nevetni is lehetne rajta. Innentől kezdve viszont már annyira szánalmas, hogy szánni sem lehet.
Vityára meg úgy látszik az lesz a jellemző, vagy már az is, hogy bűnözőkkel veszi körbe magát, akik tanácsokkal látják el, hogy a sittet hogy lehet megúszni.
Knapp75
@kkalman: Semeddig sem tart beleírni az alaptörvénybe, hogy Habonynak visszamenőleges hatállyal van becsülete!
Aztán jöhet a független bíróság ítélete.
bakegya
Az életvitelét a nagy nyilvánosság előtt is évtizedek óta hamis látszatot keltő több száz milliós megjelenéssel tünteti fel-hablaty úr-munkahelyi jövedelem és adózatlan cégével???
szaboria1
@F_Viktor: Dehogy fog magától lemondani.
Juhász István
Árpi! Képzeljük el, igaz, elképzelhetetlen... a következőt : Ne személyeskedjek, itt vagyok ÉN. Köztörvényes celekményért elitéltek, tehát nem kaphatok olyan állást, amihez Erkölcsi... kell. De nagyon bent vagyok a vezéri képben...baromi jó tanácsadó vagyok, csak háttérben kell maradnom, amiatt a basz. tt erkölcsi miatt. Sehol nem dolgozom, nem kapok segélyt, rokkantnyugdit, családtámogatósdit sem, tehát a levegőből élek. Mégpedig igazán fényűzően. Több százezres giccsel a táska helyén, jólöltözötten, szemmel láthatóan is gazdagon. Erre jön egy süket, ill. több is, és elkezdik feszegetni, miből is telik nekem minderre, sőt még meg is gyanúsitgatnak a rohadékok... naná, hogy perrel fenyegetőzök, a biróság úgyis mellém áll, ha meg ők / a barmok... / jelentenek fel, majd a Polt jól elutasitja a perigényüket. A jó hirnevemen ne próbáljanak meg csorbát ejteni. Remélem, bár sajátként irtam, amit irtam, azért érted ugye Árpika??? Annyira buta azért nem lehetsz...
Sziszifusz
Habony Á. visszanyerheti jó hírnevét egy nyertes bírósági per után ???
Régen rossz amikor valaki így harcol jó hírnevéért esetleg megbecsüléséért !
Ezt a két tulajdonságot nem harccal, hanem életvitellel lehet elérni.
Az ilyen agresszív, izgága emberek alap tulajdonsága a folyamatos konfrontáció.
O.V. vezető stílusán meglátszik, hogy ö az egyik tanácsadója .
Senara
Nyugdíjas házaspár megrugdosását ne merjétek felhozni . Mert per lesz de rögvest .:-((
dr. prédikátor
Te szerencsétlen repedt cserépedény!!! Csak perelj, legalább kitudódik hogy ki pénzel, és hogy miből élsz!!! Te kis majom lustknabe!!!
X-ray
Hájszen lehet a turkálóban is venni guccsi retikült pár száz forintért.
nezelodo
Cicamama55
"Szegény gazdagok"...

Lehet, hogy nem is sejted, hogy mennyire találó amit idéztél. Örökös rettegés az élete némelyiknek, hogy elmúlik a gazdagság, és rohadtul nem szeretik fizetni a kényelmükről gondoskodókat.
Boszi27
@Knapp75: A Gucciban hordja magával! :))
Toby
@X-ray: Eredeti Gucci ócóér' Szang-Hayból...a magyaroszági kínai plázákban...
Boszi27
@Horizont: Persze van. A Gucciban hordja! :))
Yoda69
"orbanekkal joba lenni megfizethetetlen,
minden masra ott a kozpenz."
Habony's Mastercard by fideSS

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.