Van baja Magyarországgal az amerikai kormánynak, de ezt a krízist nem Amerika kezdeményezte, hanem a magyar kormány – ezt Charles Gati mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Alzheimer Fauna
Mivel divat lett, így mi is a családunkban összeállítottunk egy ilyen listát. Egy kitiltási listát. Pontosabban egy beutazási tilalmi listát. Még pontosabban egy "Kit nem engednénk be a lakásunkba" című 001. sz. "Persona non grata" proklamációt. Úgy jártunk el, ahogy egy tagjai egyéniségére büszke családnak el kell járnia.
Gondolhatjátok, hogy az első helyre a kis gonosz fütyi került, de aztán anya azt javasolta, hogy a becsületsértési pereket kerülendő ne nevezzük nevén, inkább csak írjuk körbe, ezért a preambulumot követő felsorolás első sora így néz ki:
"01. a kis köcsög, aki Gorilla Glassból, Herenden készült kínai vázának hiszi magát."
Utána kisebb vita kerekedet, hogy kapjon-e külön sort az összes kormány közeli erkölcsileg vállalhatatlan, de mivel mi csak a húgom kockás füzetének a kitépett középső páros lapját szántuk erre a célra, nem pedig egy spirálfüzetet, így elintéztük azzal, hogy a kis fütyit tartalmazó sort kiegészítettük: "+ családja és bűntársai"
Külön sort kapott viszont a habonyos. Ő annyira különleges állatfajta, hogy nem volt szívünk berakni az első sor kiegészítő halmazába, ráadásul így mögé írhattuk, hogy "+ a lelakott olcsó celebecskéi". Felkerült a listára még Ákos és Győzike, Steven Seagal és Zserár Depargyiő (bár a Puszta formalitásban még szerettük)… Három nevet viszont meg kell magyaráznom.
29. Kiszel Tünde: a lüke húgom összekeverte a csücskösgabival, aki neki persona non gratis… (mondjuk tényleg, mintha egypetéjű ikrek lennének, főleg a sokat látott szájuk…)
47. Széles léptű Blkkestóniné: ő úgy került a listára, hogy miután anya szombat délelőtt megcsinálta a család hétvégi kajáját a húgom óvodai babzsákjából (babfőzelék hamis fasírtal), belefutott a neten az univerzáliscili főzőműsorába…
00. A kémiatanárnőm: ezt én írtam be utólag a kis fütyi elé, valamiért úgy gondoltam, hogy jobb, ha nem kerül a szüleimmel személyes kapcsolatba…
Ja, és a lista még nincs lezárva.
Alzheimer Fauna
@Alzheimer Fauna: Ja, jut eszembe:
76. Teljes hasonulás

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.