2015-ös költségvetés szerint februárjától havi 3000-6000 forinttal kevesebb pénzt kapnak a pedagógusok. A legrosszabbul a legidősebb tanárok jönnek ki a pedagógusok alapilletményének a minimálbértől való elválasztásából.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Az nem lehet! Az új életpálya modell szerint többet visznek haza, mint valaha! De ki az a Valaha!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
TASzSz
Mit? Merthogy eszközöket már 2 éve ők visznek be... hogy tudjanak dolgozni. Mióta a KLIK adja el az egyházaknak az iskolákat (nem az önkormányzatok), nincs fénymásolópapír, WC papír, villanykörte, kartonpapír, olló, színesceruza, filctoll, ... + 100-as lista. Ráadásul sok tanár késve kapja a fizetését!!!
nezelodo
Hát itt valami félreértés lehet, hiszen a "közmédia" még tanévkezdéskor is a nagyságrendekkel való emelést sejtetett! Pedig, ha jól értem, a részletekre bontott emelés valahány százalékáról volt szó, de jól meg lehetett vezetni vele vezetni pl azt a borsodi buszsofőrt, aki a pedagógusok munkáját és a felelősségét alázta az ATV bekiabálósban. Persze ez a cél, tudták a rómaiak is, oszd meg és uralkodj! Ja, hogy a beharangozott emelést sem kapták meg, csak most a csökkentést latolgatják? Na ezt biztos megkapják, végül is felhatalmazta az "elsöprő" a hazudozásra is a regnáló hatalmat. Emezek meg talán megtanulják, hol az x helye, bár éveket várhatnak a revánsra, ha addig meg nem bocsátanak ha szép és hazug szavakkal udvarolják körül őket..
TASzSz
@nezelodo: Többnyire 5 ezer forintos nettó emelkedés történt!
nezelodo
@TASzSz: Huha! Na a tavasszal kamatostul visszakérik!
Lehet, hogy úgy járnak mint egy volt dolgozóm, aki most élvezi Orbánia munkáltatói viszonyait. A beteg gyereke után kapott, majd 2010 után elvett támogatásnak később visszaadták nagyjából a felét. Lelkendezett, Orbánt dicsérve. A munkáltatója meg a következő hónaptól levonta ezt az összeget, a zsebbe adott fizetéskiegészítéséből. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
lópicigáspár
@TASzSz: És mindezért nincs túlóra, dolgozhatnak minden nap négyig, ...!
TASzSz
@lópicigáspár: Sajnos többet kell dolgozni! Kivülről ez látszik, hogy csak 8-tól 4-ig, 40 évig...
Van a családomban óvónő, 30 kisgyerek van rábízva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.