Legalábbis ezt állította a belügyminiszter, aki a Magyar Nemzetnek adott nagyinterjújában beszélt a korrupcióról és Habony Árpádról is. Pintér azt mondta: "külföldi szervezetek már többször próbáltak a lejáratásomra olyan, a személyemhez kötődő eseményeket kreálni, amelyek soha nem történtek meg". Pintér Sándor egy közeljövőre időzített lejárató akcióról arra hivatkozva nem mondott részleteket, hogy az illetők arra kényszerültek, hogy felhagyjanak ezzel a tevékenységükkel. Szerinte így a konkrét történet már érdektelen, ő maga pedig nem akar a "nem zörög a haraszt" elnevezésű társadalmi értékítélethez hozzájárulni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Sintér sanya!!! lejárattad már te magadat,!!! Olajügy, Józsefvárosi piac stb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Nagyon durva dolog derülhet ki róla ezért előre menekül és eljön egy mesével , tud egy közeljövőre időzített lejárató akcióról ? Miért nem mond többet , mert nem tudja , a lejáratók mennyit tudnak és miről ?
mate03
@Desischado: Majd szépen együtt Tasnádival és néhány más maffiózóval.,Megalakítják Sopronkőhidán a maffia szakszervezetet! Ha kiborítják a bilit,sok emberke lesz nyakig a szarban!
nemjoezigy
t. képviselők!

Ha megszüntetnék a (20-30-50 éves) titkosításokat, akkor talán kiderülne az igazság a gazdasági bűnügyekről
A pintér is és a többi is nyugodtabban aludhatna - a börtönben.

De ugye ez egyiknek sem érdeke?!
kukac50
Orbán meg ilyen bűnügyek 85 évre szóló titkosításához hozzájárult,ez mutatja,hogy a kormányfő is korrupt.
világlátó
Ez , ahogy a többi egy bedobott csont. A lojális szavazóbázis abszolút szolidaritására, a cöf. tiltakozásához muníció, a " külföldieknek figyelmeztetés, nekünk pedig egy " kuss, mert téged is ellenőriz majd a kehi, kaptál e norvég, vagy svájci támogatást " A kormány elleni támadás megosztása itt a cél. Ne csak Orbán Viktor legyen a külföldi elvtelen és nemtelen támadások középpontjában, hanem a kormány több tagja is. Így lehet összezárni, elérni hogy a kormány és a mögöttes támogatói réteg közös erőt mutasson. Amikor a Nógrádi fúk az olajszőkítés és eltulajdonítás izgalmas napjai , hetei folyamán a Sanyi bácsiról beszéltek, akkor kellett volna a hatóságoknak a sarkára lépnie. Mára már mindez nem felhozható. A legjobb rablóból lesz a legjobb pandúr - mondja a közmondás. Hogy rabló volt - e, vagy nem, nem tudhatjuk. A miniszterelnök úr pedig olyan munkatársat talált benne, aki ezt is, ahogy mindent el tud intézni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.