A Porsche Hungária nyerte az MNB tenderét, amelyet személygépkocsi vásárlására írt ki a jegybank. Eredetileg 24,9 millió forint + áfát szántak az autóra, írja a vg.hu. Vagyis a jegybank akár 31,6 millió forintot is kifizetett volna a felső-középkategóriásként megjelölt autóért. Az elfogadott ajánlat végül ennél alacsonyabb lett, az autó vételára mindössze 17 millió 818 ezer 10 forint plusz áfa volt. A Porsche Hungária honlapja szerint egyébként ilyen árért egy szinte minden extrával felszerelt, A6-os Audi modellt lehet hazavinni.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
@Horizont: A mi Maláj tigrisünk 40 milliós Lexusban suhan, pedig még Habonynak is csak 15 milliósra telik. Igaz, ő munkanélküli:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@Horizont: Eredetileg szandokánra, de van különbség?
adrenalink
@Meine Ehre heisst Treue: A tököm irigyli, illetve még az se!:-) Nem is értem, hogy miért nem "dagobert bácsi" a nick neve...
Meine Ehre heisst Treue
@Horizont: Nálam ennek nincs pejoratív tartalma.
36
Jövőre rendőreink is kapnak Mercedes és Audi autókat. Az illetékes ki is jelentette, "a mi autóink". Aha. A németek autói. Megnézem majd, ahogy a B osztályba és a Sportback-be(mind padlószintes...ilyen utakra?!) gyömöszölik be a kétajtós szekrény rosszfiút.:))) A Suzuki Swift és az Opel Astra is azok voltak a 90-es években. A mi autóink.
Kormánytagoknak és a minisztériumoknak, stb. Csak Suzukit vagy legfeljebb Opelt adnék a feneke alá. Nekünk már azokra sem futja, de legalább nem vérlázító.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.