Nem lehet most jó Orbán Ráhelnek lenni. A miniszterelnök lánya számtalan gyűlölködő és gyalázkodó üzenetet kaphatott, és ez szomorú, és mindig elgondolkoztatja az embert, aki részes ebben (ld. a csütörtök este írt cikkemet több, mint 130 ezren olvasták). És igaz az, hogy nem jó ma bölcsödei dolgozónak, tűzoltónak, tanárnak, rendőrnek, sőt egyszerűen állampolgárnak se lenni Magyarországon. De a kettő nem függ össze. Ugyanis Orbán Viktor lánya nem tehet arról, hogyan (rosszul) kormányoz az apukája. De van pár másik dolog, amihez viszont van köze. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ráhelka ! Illegalitásba kéne vonulni, mint ahogyan azt Sumácska Közgép Lajos is tette korábban, legalább 10 évre és akkor vélhetően nem foglalkozna magácskával az állatmenhelyi kutyus sem !
Mobil123
Talán rájött a csaj hogy jobb csendben maradnia ! Hamár ilyen drága iskolába jár akkor tanuljon inkább .
bakegya
aZ A LÉNYEG MENNYI HELYZETI ELŐNY ÉS az EU MILLIÁRDOS TÁMOGATÁST VETT FEL A FICKÓ ÉS A CSALÁDI VÁLLALKOZÁSAIK CÉGEI SORBAN,IDŐRENDBEN.saját jogon,saját jogon-rasika asszonyság mit adott maga ezért a hazának-SÓDERT.Már jó néhányszor beszólt,visszaüzengetett-nézze végignéztem én is többesetben a bébiszetterével ahogy vitték hordatták magukat már akkor is amikor maga még öntudatára sem ébredt, milyen érdemtelen előjogokat élvez-a helyzetEN CÖLÖP-TEKNŐS APUKÁJA azóta csakkk rontott,mondjuk magam részéről anyukát se hagynám ki mint föld-és ingatlan főmutyológust -összegezve, a családja már túl messzire ment...EU-NÉPPÁRTOS-KERESZTÉNY MÉRCÉVEL-----saját jogon!!!???,
nemkati
Valószínűleg ez vár a többi gyerekre is. Azoknak is kijár a habzsidőzsi. És bőven van miből, fizetünk ezért rendesen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.