A jövőben is ingyenesen lesz használható a Megyeri híd - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap. Lázár János a HírTV-nek nyilatkozva azt mondta, a díjmentesség fenntartásáról azután döntött...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Nem tudom már ki mondta, melyik tévében, de nagyon tetszett neki is meg nekem is, hogy a híd előtt az út fizetős lesz, a híd után az út fizetős lesz, de a híd ingyenes.
Lássuk be, a világbajnok 27%-os áfa után ez is esélyes a f.ság kategóriában indulni.
Dr. Felipe
@m.macskosz: Ez komoly? Akkor ez tipikus fideSSes genyóság.
m.macskosz
@Dr. Felipe: Ha azóta változott volna, akkor elnézést kérek, én ezt szombaton hallottam.
kukac50
A híd egyik felén és a másikon is fizetős az út akkor a hídra,hogy menjenek fel?
Fizetős a híd is!
simmering73
"Lázár János a HírTV-nek nyilatkozva azt mondta, a díjmentesség fenntartásáról azután döntött szerdán a kormány, hogy mérlegelte az észrevételeket."

Az észrevétel pedig az volt, hogy a híd legyen ingyen, igaz az odavezető út fizetős. És ezek után vérig sértődtök, ha azt mondom, lámpavasra az ilyen mocskos, tróger, népnyúzó maffiózókkal.
73
@simmering73: ez egy igazi barom!Mit is várhatunk tőle?Már nem is a Rákosi rendszerbe megyünk vissza.Ha nem a középkorba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.