Rétvári Bence, az Emmi államtitkára szerint nincs rendszerszintű gond a mentőszolgálatnál, a biztonságos mentés feltételei adottak, de jövőre azért új mentőkocsik érkeznek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Hazugláda te ne papolj erről igaza van a Horizontnak ott volt az a srác a kórháztól kb. 1 km. re és 32 perc alatt ért oda a mentő hozzá, a mentőállomás kb. 5-6 km re lehet a baleset helyszínétől, de nem hibás senki, rétvári papagály, mint ahogy a szóvivőtök is elmondta 2 kocsit is leintettek nem ért el a fiúhoz csak a harmadik mentőkocsi...
Milyen vircsaft van már az irányításban ha ez így előfordulhat???
Pestiesen szólva tökön rúgásoknak kell következnie!!!
tivoli
@papa.49: ma, 15:34
Az ne zavarjon, hogy a másik két sérült is meghalt.
papa.49
@tivoli: Nem a másik kettőről beszélek, igen is zavar az is, de a srác lehet hogy életben marad ha nem 32 percet fekszik a gyalogátkelőhelyen...
Itt egyszerűen a szakmaiság hiányáról beszélek, de hogy tud a 3. áldozat pontosan a kórház bejáratánál levő gyalogátkelőn halt meg...
Nem vagyok benne biztos de szerintem pont nem a mentőautó az a jármű amit le lehet inteni!!!
Egy élet elvesztése is sok nem hogy félórán belül három közlekedési haláleset, és mi van a gázolókkal, gondolom csak meg vannak, mert a zebrán gázolás ugye minősített eset!!!
tivoli
@papa.49: ma, 18:44
Egyértelmű, hogy a mentősök a hibások, igaz? A gázolókról miért nem beszél senki? Mert nem az a lényeg ugye, hanem, hogy lehessen valakibe vagy valamibe belekötni, jelen esetben a mentősökbe. Én biztos vagyok benne, hogy ők mindent megtettek ami emberileg tehető. Hogy meghalt azért egyedül a gázoló a felelős!
papa.49
@tivoli: Kedves barátom úgy látom nem értesz meg engem, egyetlen szóval se írtam hogy a kocsik személyzete a hibás, sőt tudom hogy azok az emberek mindent megtesznek a sérült, sebesült embertársaikért, az IRÁNYÍTÁSNÁL KELL KERESNI A FELELŐSÖKET, A KEVÉS KOCSIÉRT, A HEBRENCS HOZZÁÉRTÉST NÉLKÜLÖZŐ, LELKETLEN MUNKÁÉRT, ÉS FŐKÉPP A HAZUG, SEGGNYALÓ ,,SZÓVIVŐ,, MIATT!!!
Megkérlek ha lehet zárjuk le ezt a meddő vitát, azt amit én gondolok, a véleményemet megtalálod a történés időpontjában keletkezett hozzászólásaimban...
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok neked papa.49
tivoli
@papa.49: ma, 07:27
Nem akarlak megbántani érzékenységedben, de ez az eset egy vis maior volt, ebből messzemenő következtetést a mentősök felé nem lehet levonni. Ha az illetékesek úgy döntöttek, hogy nincs konkrét felelős, akkor nincs. Ez ellen nem tudsz tenni semmit, hiába sorolsz fel válogatott jelzőket.
Kívánok békés, boldog, nyugodt Karácsonyt, tivoli

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.