A Fidesz közleményében mindenkinek boldog karácsonyt kíván, és arra kérnek, hogy az ünnepek alatt ne politizáljunk.

Karácsony közeledtével arra kérjük az embereket, figyeljenek egymásra, és azokra is, akik egyedül, magányosan élnek.  Az ünnep idején felejtsük el a napi politikát és küzdelmeket. A Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja áldott, békés karácsonyt kíván mindenkinek!

Kiadó: Fidesz-frakció

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Az emberek ne politizáljanak?! Micsoda elvárás ez, mikor a fidesses vezetők naponta adják a felháborító témákat, a papok, sőt püspökök is nyomják -még a templomban is! - és ne is említsem a Századvég bombaként időzített vágyálmát a hosszú kormányzásról! Ez utóbbiról csak annyit: nagyon sokan vagyunk (és remélem egyre többen leszünk) választók, akik alig várjuk, hogy vége legyen ennek a politikának, tünjenek el a most regnálók minél messzebb, hagyjanak bennünket végre békességben élni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mindzsi
A nemibeteggondozóban van ünnepi ügyelet?
m.macskosz
@Mindzsi: Fordulj bátran az ügyeletes dokidhoz: nem fogja összetéveszteni a trippert a trapperrel!
Senara
Karácsony van és ne politizáljunk ... Mindenben ott a politika , mennyire tudom megajándékozni szeretteimet , mit tálalok felé a vacsorára , van e fán szaloncukor , vagy csak a díszek , ja és a lényeg elég lesz a pénzem a következő fizetésig , vagy nyugdíjig .
Toby
Kimaradt a jócsávós' mondatokból a "magyar emberek" megjelölés !
Csak legalább egy átok fogjon rajtatok - patkányok !
papa.49
A fütyisz arra kér mindenkit ,,ne politizáljunk karácsonykor,, erre ki önti magából a gyűlölködést az ,,5,, számú párttagkönyv boldog tulajdonosa, a szlovák rendszámos bajer zsótika...
qxy
Mi meg azt kérnénk a Fidesztől hogy legyen a Fidesznek is olyan karácsonya mint sok sok munka nélkülinek, meg hajléktalannak meg éhes gyereknek.
Majd meg lehet csókolni a az is meg azt is telik rá nem ? a mi pénzünkből???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.