Bencsik András a Demokrata főszerkesztője a Facebookon írt arról, hogy értesülései szerint meg akarják puccsolni Orbán Viktort. A Demokrata főszerkesztője szerint egy Budapesten rendezett külpolitikai konferencia résztvevői arról beszéltek, hogy belső...

Forrás: sztarklikk.hu
Feltöltő: Mobil123
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"Nem véletlen, hogy az amerikai követség utcára viszi a politikát, a demonstrációk aktív szervezője, bátorítója és szereplője" - nyilatkozta a miniszter." - Tehát akkor amikor ti az utcára viszitek az embereket akkor azt meg esetleg az oroszok szervezik a háttérben?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
Megpuccsolni Orbánt? Ekkora marhaságot még az álmodozó szocik sem írnának..
oszt ugyanmá ki lenne erre alkalmas? hö?

Most szólok, hogy senki. Ezek mind alkalmatlanok még egy tisztességes szónoklatra is, nemhogy országot irányítani. méghogy puccs? ahhoz több kell, mint egy mikrofonállvány...

napersze...vannak önjelöltek... aaaz van...

Megint sikerült Orbánnak egy röhögős hétvégét szerezni...nemtudom hogy hívják a nejét, de otthon saccperkábé ezt mondhatja a híreket olvasván:
-drágám, most már láthatod, hogy milyen nehéz ennyi álmodozó szájhőst kezelni...és mellesleg még itt van egy ország irányítása is ...kár volt ezt a Gyurcsányt elgáncsolni, az legalább ellenfél volt, de ezek? na jóccakát drágám, aludjunk...
lajospapa
Valamilyen ellenség mindig jól jön. Másként nagyon látszanának a kudarcok.
mate03
@JAJMÁR: Kelet Európában ha a Német kancellár asszony megjelent,az ottani vezetőnek,néhány hónap múlva kitelt! Hozzánk sem Viktort simogatni jön!
tivoli
@mate03: ma, 09:25
Ő az itéletvégrehajtó? :-))
Nem véletlenül lett az év embere.
JAJMÁR
@mate03: 09:25 Lehet, - bár egyébként is bekövetkezik, aminek be kell - de foghatjuk őrá is :)
Úgy legyen !
mate03
@tivoli: Azt hiszem a Fidesz is az európai néppárt tagja!Neki is be kellene tartani a pártja,szabályait!Na ezért jön Merkel asszony,kicsit rendet tenni Viktor fejében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.