Bencsik András a Demokrata főszerkesztője a Facebookon írt arról, hogy értesülései szerint meg akarják puccsolni Orbán Viktort. A Demokrata főszerkesztője szerint egy Budapesten rendezett külpolitikai konferencia résztvevői arról beszéltek, hogy belső...

Forrás: sztarklikk.hu
Feltöltő: Mobil123
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"Nem véletlen, hogy az amerikai követség utcára viszi a politikát, a demonstrációk aktív szervezője, bátorítója és szereplője" - nyilatkozta a miniszter." - Tehát akkor amikor ti az utcára viszitek az embereket akkor azt meg esetleg az oroszok szervezik a háttérben?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
"Nem véletlen, hogy az amerikai követség utcára viszi a politikát, a demonstrációk aktív szervezője, bátorítója és szereplője" - nyilatkozta a miniszter." - Tehát akkor amikor ti az utcára viszitek az embereket akkor azt meg esetleg az oroszok szervezik a háttérben?
Desischado
Nekem mindegy ki, csak "puccsolják" meg végre!
tivoli
Nem fogják. Ha mégis, itt Ukrajna esete fog megismétlődni.
pbalage
@tivoli: attól tartok én is, a ruszkik nagyon beleették magukat a retró érzelműek agyába.
nezelodo
Vezérem, remélem a Te talpnyalóid ügyesebbek lesztek, mint 2006-ban a tettestársak gyülekezete volt!
Szimba
"Rogán hangoztatta, egy ország szuverenitásának első számú kritériuma, hogy szabadon válassza a vezetőjét" ez igaz, de nem akkor, amikor a saját arcára szabta a választási törvényeket.
bencemacska
@nezelodo: Bár nem érték el a várt eredményt, fizetésüket - a stadionokat - megkapj(t)ák.
abacs62
Nem puccs kell ide, hanem egy jó nagy seggberúgás az összes fideszes rablónak, fussanak mint "janukovics",,
tivoli
@Mobil123: Oda sem az oroszok mentek, hanem polgárháború van. Egymást nyírják a más más nemzetiségű polgárok.
Szimba
"Orbán is megszólalt az ügyben, aki azt mondta: minden gondolkodó ember tudja, hogy az Egyesült Államok részéről megfogalmazott támadás "fedőtörténet". Ez egy tipikus titkosszolgálati befolyásszerző akció kísérőjelensége - jelentette ki." minden gondolkodó ember tudja, hogy korruptak vagytok. A többi értlemezhetetlen.
egon1
@Desischado: Jól mondod ! Ennél nagyobb fekália,60 éve nem Úszott a Magyar politika "tengerén".!
Mobil123
@tivoli: ja ? tehát Putyin el sem foglalta Krim szigetét?
karma1
@Mobil123: Aaaa, a kimiek maguk akartak szemelyesen az oroszokhoz valo tartozast, a valasztasi korulmenyeket meg ne firtassuk...(ott se...)...:o((((
tivoli
@Mobil123: ma, 19:53
A Krím népszavazás útján került vissza Oroszországhoz. Mellesleg, szigorúan véve soha nem is volt az Ukránoké.
Január
@tivoli: Nem "tetszikeltelek", mert nem tetszene, ha itt az ukrajnai események ismétlődnének meg, de egyetértünk.
Mobil123
@tivoli: Tehát akkor mindenki szavazzon hová akar tartozni mert nem tetszik neki az éppen hatalmon lévő kormány? És közben kapjon segítséget suttyomban attól az országtól akihez tartozni akar?? Most gondolkodnom kell melyik országhoz akarok tartozni akkor!
karma1
"minden gondolkodó ember tudja, hogy az Egyesült Államok részéről megfogalmazott támadás "fedőtörténet". Ez egy tipikus titkosszolgálati befolyásszerző akció kísérőjelensége - jelentette ki."

O mar csak tudja ...- elso kezbol...:o((((
A masikra valo szardobalas pedig tipikus, jellemzo a fideSSre, lasd Gyurcsany-Bajnaizas, "azemuttnyocev"-ezes, stb.
Most eppen Goodfriend ur kap ebbol a mocskossagbol, pedig O csak az orszaga torvenyeit kepviseli es tartja be... Igaz, ezt eleg sz@r elfogadni egy olyan valakinek, aki naponta irja at az Alapkatyvaszt...(Amerikaban az Alkotmany meg mindig az eredeti allapotaban van ervenyben... hogy meeeer???...:o((((
Mobil123
@Horizont: Akkor igyunk:-))))
Na de komolyra! Ha itt előrehozott választások lesznek akkor sajna abból sem fog semmi jó kisülni számunkra.:-((
tivoli
@Mobil123: ma, 20:06
Én nem szeretnék tartozni se nyugathoz, se kelethez. Nem érdekes ez? És nem örülök, hogy az ország politikai játszmák színtere. És annak sem örülök, hogy egy kis segélyért prostituálttá válik az ország lakosságának egy része.
Január
@tivoli: Így van Hruscsov volt szovjet vezető volt ukrán és Ő adta oda az eredetileg orosz Krímet az ukránoknak, mivel nem számított az akció , mert az ukránok is a CCCP - Szovjetunió - tagállama voltak.
Mobil123
@tivoli: Én meg nem szeretném ha politikai uraságok tovább folytatnák a hazánk eladását (bár nem tudom van e még mit !) Ha nem kavarna a jelen hatalom akkor talán nem lennénk a színtér egyik oldalnak sem ! (egyébként a félreértések elkerülése miatt szeretem a hazámat de én nem szeretnék újra kelethez tartozni) Mert most nagyon arra felé esünk megint csak nem segély van a háttérben hanem hitel amiről marhára nem kérdeztek meg bennünket (és ez vonatkozik minden politikusra!!)
Mobil123
@Horizont: Hát ettől tartok én is hogy a jobbik kerül hatalomra .
tivoli
@Január: Ez így volt. S amikor Ukrajna önálló állam lett, abban a pillanatban megszűnt a Krímhez való joga. Akkor jogilag visszaszállt az oroszra, s ha azoknak nem kellene, Törökország a jogos tulajdonos. Csak elő kell venni a régi Török-Orosz szerződést, máris világossá válik a helyzet.
Az amcsi hiába ácsingózik.
tivoli
@Mobil123: ma, 20:20
Kis hazánk már régen el van adva, ez '89-ben vált nyilvánvalóvá.
JAJMÁR
Gyártják az összeesküvés-elméleteket, mert valahogy be kell adagolni a híveknek a sok kudarcot. A szomorú, hogy azok el is hiszik.

Amúgy pedig olyan nincs, hogy sehova se tartozzunk, akkor kipottyannánk a világból :) A világ, és Európa része vagyunk, földrajzilag ez adott. Ez nem vitatéma. Az ország lakosságának a többsége pedig népszavazáson úgy döntött, hogy az eu tagországa akarunk lenni. Egy másikon pedig úgy, hogy a Nato tagja akarunk lenni. Képtelenség egyébként is, hiszen egyértelműen Nyugat-Európához tartozunk, életmódban, személetben, kultúrában, gondolkodásmódban... stb.
Azok generálják a feszültséget, akik mindezeket kétségbe vonják. Ezt a maszlagot, hogy Mo. gyarmat... stb. nem véletlenül adagolják, de nem az idegen hatalmak. (Ha így megy tovább, a végén még tényleg... csak nem ott, és nem úgy... olyan ez, mint amikor valaki annyira fél valamitől, hogy másra sem tud gondolni, ezért megvalósul.)
Desischado
Én is kibírnám, ha gyorsítana a sors a tempón! Igaza van Horizontnak, szerintem sem húzza 2018-ig. Csak mi is kibírjuk, és ne a jobbik legyen helyette! Mert akkor jaj nekünk!
bencemacska
@tivoli: ma, 20:25

Szerintem a Szovjetúnió felbomlásakor bilaterális szerződésekben állapították meg az országhatárokat, így azok megváltoztatása is csak megegyezés alapján történhet!
Yoda69
Es ugyan ki puccsolna meg orban, kedves bencsik elvtars?
Egyedul Pokorni mert szembemenni a tahoval es bandajaval, de az is csak hangya fingnyira sikeredett.
tivoli
@bencemacska: A 2010-ben Harkivban kötött szerződése értelmében az orosz Fekete-tengeri Flotta 2042-ig tarthat fenn haditengerészeti támaszpontot Szevasztopolban.
Toby
FosHUNk-Bencsik elvtárs, fosHUNk ? Ez így van rendjén, a történelem már sokadszor bozonyította, hogy a skizofrén álmoknak nagy cumi a végük !
bencemacska
@tivoli: ma, 10:45

Így van, Ez Szevasztopol státusa. Ez biztosítja Oroszország számára a szabad tengeri kijárást. Ukrajna biztosítja a a terület megközelítését, ellátását - feltételezem nem ingyen -Oroszország pedig szavatolja a közös határokat.
Nem hallottam, hogy ezt az egyezményt Ukrajna felmondta volna!!!
wagabund
Megpuccsolni Orbánt? Ekkora marhaságot még az álmodozó szocik sem írnának..
oszt ugyanmá ki lenne erre alkalmas? hö?

Most szólok, hogy senki. Ezek mind alkalmatlanok még egy tisztességes szónoklatra is, nemhogy országot irányítani. méghogy puccs? ahhoz több kell, mint egy mikrofonállvány...

napersze...vannak önjelöltek... aaaz van...

Megint sikerült Orbánnak egy röhögős hétvégét szerezni...nemtudom hogy hívják a nejét, de otthon saccperkábé ezt mondhatja a híreket olvasván:
-drágám, most már láthatod, hogy milyen nehéz ennyi álmodozó szájhőst kezelni...és mellesleg még itt van egy ország irányítása is ...kár volt ezt a Gyurcsányt elgáncsolni, az legalább ellenfél volt, de ezek? na jóccakát drágám, aludjunk...
lajospapa
Valamilyen ellenség mindig jól jön. Másként nagyon látszanának a kudarcok.
mate03
@JAJMÁR: Kelet Európában ha a Német kancellár asszony megjelent,az ottani vezetőnek,néhány hónap múlva kitelt! Hozzánk sem Viktort simogatni jön!
tivoli
@mate03: ma, 09:25
Ő az itéletvégrehajtó? :-))
Nem véletlenül lett az év embere.
JAJMÁR
@mate03: 09:25 Lehet, - bár egyébként is bekövetkezik, aminek be kell - de foghatjuk őrá is :)
Úgy legyen !
mate03
@tivoli: Azt hiszem a Fidesz is az európai néppárt tagja!Neki is be kellene tartani a pártja,szabályait!Na ezért jön Merkel asszony,kicsit rendet tenni Viktor fejében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.