Vasárnap az ország több pontján is 15-20 centi friss hóra számíthatunk.

Budapestet tegnap este tájban érte el az ország nyugati részén kezdődött havazás: a fővárosban 8 óra után több kerületben is mérsékelt intenzitással szállingózott a hó. Eközben a Dunántúl egyes területein több centi hó hullott, a Duna vonalától délre pedig viharos szél fújt – írja az Időkép.

Az OMSZ közleménye szerint az év utolsó vasárnapján kemény téli idő várható, a hófúvás azonban még hétfőn is komoly gondokat okozhat. A felerősödő szél és az ennek következtében kialakuló hófúvások miatt több megyére, így Baranya, Bács-Kiskun, Somogy, Tolna, Vas és Zala megyére is figyelmeztetést adtak ki. Emellett Baranya, Somogy, Vas és Zala megyében másodfokú figyelmeztetés van érvényben, mert itt az előrejelzések szerint, egy nap alatt akár 20 centiméternél is több hó hullhat.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Mindenki vigyen magával még egy kocsit, hogy baj esetén át tudjon ülni a másikba...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@ziziplanet: Hogy ráülsz, az még oké, de hogyan szállsz le majd? :-)
Törölt felhasználó
@szandokan: Ettől nem félek nekem 2 v. 4 kerék az csak a lábam meghosszabbítása:) Remegve várom az első havat ilyenkor, hogy szétnyelezhessem. Hozzáteszem 15 év baleset mentes jogsí:)
szandokan
@ziziplanet: Én arra gondoltam, hogy odafagysz:-))
papa.49
@ziziplanet: Én is motoroztam télen, nyáron éjjel, nappal csak '80. ban az orvos mondta ha nem hagyom abba ,,tolókocsi lesz a dolog vége, azóta autózom...
A térdeidre, a bokáidra vigyázz nagyon, ne kövesd el azt a hibát mint én, egyszál farmerban, félcipőben télen 150 km. akár hóesésben is, 1972 tele...
Sok szerencsét a motorozáshoz, és kerüljön el a baj...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.