Gyurcsány Ferenc ex-miniszterelnök egy budapesti buliban állt keverőpult mögé. Kezdésként a szerinte áthallásos Should I stay or should I go című számot választotta. A HVG videós hangulatjelentése a buliról.

DJ Feri így bulizott – videó

A buli legelején még csak a média munkatársai sokasodtak, később azonban dugig telt a terem. Gyurcsány Ferenc a "Should I stay or should I go" című örögbecsű nótával forrósította fel a hangulatot, amit a Republik "Neked könnyű lehet" slágerével fejelt meg.

DJ Feri így bulizott – videó

Az akció egyébként idő kérdése volt, Gyurcsány évek óta rendszeresn feltűnik a pesti éjszakában, főleg hétfő este; szereti a bulinegyedet, a Gozsdu Udvarban például rendszeresen találkozhatott vele az, akinek nem volt jobb dolga, mint hétfő esténként exminiszterelnökre vadászni.

Fellépéséről Facebook oldalára is posztolt egy képet, melyhez azt írta: "Nagyon rendben volt... Köszönöm hogy ilyen sokan eljöttetek, nekem bejött.. :))"

DJ Feri így bulizott – videó

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalina62
A videon sem eget verően botrányosat, nevetségeset nem látok. Ő ez bevállalta, és gondolom tudta is mivel jár ez! Nekem ettől se jobb se rosszabb nem lett!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@bretagne: ma, 11:46
O.V. inkább mulatni szeret. :-))
youtu.be/krfHPenuxNU
bretagne
@tivoli: Nem is erre gondoltam, hanem amikor a borpincében énekelte a Fehérvári huszárokat.
tivoli
@bretagne: ma, 16:45
Ismerem azt is. Ott a Nemcsák "Vágási Ferivel" óbégatnak :-))
kkalman
@kisangyalom13: Kedves kisangyalom13! Megnyugtatlak, van ablak a házamon, mind a négy égtáj felé. Azért javasolnám Neked, ha mész az úton, előre nézz inkább, és ne oldalra, főleg ne hátra, mert könnyen az út mellett találhatod magad.
kukac50
Ő legalább a Nép közé mer menni! Orbán ezt nem merné megtenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.