Az Index azt írja, Lévai Anikó ugyanis a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának az elnöke.

Tehát ha Kocsis Máté javaslatából valóság lesz, Orbán Viktor feleségének is teljesítenie kell a tesztet. A Fidesz frakció december 8-án döntött arról, hogy feltételekkel ugyan, de támogatja Kocsis Máté javaslatát az évenkénti drogteszt bevezetéséről. Már akkor kiderült, hogy inkább az önkéntes verziót vezetnék be, azt is főleg a fiatalok számára.

A lap úgy tudja, Lévai Anikó a drogteszt miatt fel is hívta Kocsis Mátét, hogy jól érti-e, hogy őt is érinti az általa bedobott javaslat.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Lévai Sumák Anikó myugodtan kakilhat is a 93.000 Km2-en, ugyanis egy budit csináltak az országból ! Főleg Tokaj-hegyalját kellene jól összekakilni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@Szimba: Mennyivel szebben hangzana, hogy a Magyar Konyhától nem vesz fel fizetést!!!
Juhász István
@KERKA: Valszeg nincs igazad. Itt nem a pohárba pislantás a lényeg, hanem, hogy ELLENŐRZÖTTEM,MIN. KÉT FŐ SZEME ELŐTT kell csorgatni. Lehet, hogy ez a nevezett hölgy elhanyagolt a férje részéről, és igy boldogan mutogatja majd a csunyáját a férfi ellenőröknek, hátha valamelyikük kedvet kap VALAMIHEZ...
Szimba
@bretagne: Magyar Konyha szerkesztőbizottságának az elnökeként vajon mennyit? Biztos nem alázzák meg a minimálbérrel.
bretagne
@Szimba: Szerintem sem. Csak azt nem értem, miért gondolta, hogy rá nem vonatkoznak a törvények? Igaz, hogy majd módosítják, oszt jó napot!
nezelodo
"Toby
Lévai Sumák Anikó myugodtan kakilhat is a 93.000 Km2-en, ugyanis egy budit csináltak az országból ! Főleg Tokaj-hegyalját kellene jól összekakilni !"

Már rég megtörtént, érdemes áttekinteni az kiseber csalásain túl az ottani első királyság alatti változásokat, állami támogatásokat, annak következményeit, a Tokaji név, és az azt jelképező borminőség lejáratását, stb. Ilyesmi nem szokott demokráciákban megtörténni!
papa.49
@Juhász István: Az ellenőrök nézegethetik az ,,aranybullát,,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.