Az ellenzéki pártok szerint felháborító, hogy a kormány a gyermekétkeztetéstől csoportosított át 2,6 milliárd forintot az önkormányzatok megsegítésére. Az MSZP-nél azt mondják: ebből a pénzből biztosítani lehetett volna az étkezést a rászoruló gyerekeknek a téli szünetben. Az egészségügyi államtitkár szerint: az átcsoportosítás elsőre valóban nem hangzik jól; de ennek az az oka, hogy mindig túltervezik a gyermekétkeztetésre szánt összeget.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Ok! Átcsoportosítottak, mert túl lett tervezve, és már most tudják, hogy jövőre is túl lesz tervezve. és pont a gyermekétkeztetés -- bizonyos önkormányzatokat meg egyszerűen nem lehet se túl, se ki, elégíteni?
Érdekes...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@JAJMÁR: Na ez az utolsó, ez nagyon fontos, tanusíthatom! :)
papa.49
@JAJMÁR: Pont ezért írtam az előbbit, akiknek a napi ennivaló biztosítása, az ,,odu,, a ruhák megléte, vagy hiánya, leküzdhetetlen gondot okoz az még a második szintre se tud fellépni segítség nélkül...
Jelenleg a kormány pont azon ,,munkálkodik,, hogy lehetőleg ne 1-2 millió, hanem 4-5 millió embernek ez legyen a gondja, a segítséget úgy ,,adja,, hogy NE TUD IGÉNYBE VENNI ebben ez a BORZASZTÓ!!!
tivoli
@nemkati: ma, 21:13
Bizony nem vagyunk egyformák. Ahány ember, annyiféle, és mindegyik szinte megfejthetetlen a másik számára.
tivoli
@JAJMÁR: ma, 21:23
Érdekes a piramis és nagyon valós.
Szerintem (nem biztos, hogy így van, tehát csak szerintem) ahhoz, hogy valaki a legfelső, az önmegvalósítás stádiumáig eljusson, semmi mással nem szabad foglalkoznia csak a céllal, ami alatta van azt mind másoknak kell biztosítania számára. Ha leragad valamely alacsonyabb szükségleti fokon, soha nem jut el a piramis csúcsára.
JAJMÁR
@tivoli: 22:08 Nem, ez nem arról szól, hogy vannak kiemelkedő tehetségek, akiknek az életművéhez, hivatásához alá kell dolgozni az "ejtőernyő-hajtogatóknak".

Ez a piramis azt jelzi, hogy ha az alapvető szükségletek hosszan hiányoznak, - depriváció - azok az emberek már nem tudnak saját maguktól abból a helyzetből kilépni, feljebb lépni, mert el vannak foglalva a létszükségletek megszerzésével.
Ők a szegények, és sokan vannak Mo.-n és nincsenek a helyükön.
Minden ember képes megvalósítani önmagát, de van aki "ejtőernyő-hajtogatónak" született, és van aki "ejtőernyősnek", vagy "pilótának" :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.