A kormány 1929 forintban állapította meg a minimális vagyonvédelmi szolgáltatási rezsióradíjat 2015-re.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Egy szakembertől kérdezem: mit jelent ez a zemberek számára nettóban?
kamazuka
Nekem 300 Pezeta a nettóm,de már réges régen nem a zsé a lényeges,hanem hogy ne cseszegessen senki!
Kalandvágyból itthon maradtam.
Legyen ennyi elég!
nemjoezigy
@kamazuka: Köszönöm! Pont ezért kérdezem, mert akkor ennyi volt, de mennyi lesz ezek után, mert nyilván emelkednie kell!
Te tudod mennyi volt a szolgáltatási rezsióradíjad és most ennyi lett: 1929 forint.
Ebből mennyit kapsz kézhez Ft/óra, vagy Ft/hó?
És mennyit dolgozol érte havonta?
Toby
Ezzel az összeggel kompenzálják elsősorban a belbiztonsági szervezetek által igénybe vett magánnymozói irodákat, melyek pártutasításra - jó vastag pénzért - elvégzik a célszemély/ek ( értsd: a qrmánnyal szembeszegülők, szakszervezeti alsó, közép - és felsővezetők, a qrmányt nyíltan sms-ekben bírálók, lejárató e-maileket terjesztők, tüntetésszervezők...stb. ) környezettanulmányát, kapcsolataikat. Majd érkeznek a "hivatásosok", akik az előzetesen beszerzett és ellenőrzött adatok szerint telepítik a lakásokba, munkahelyekre a "poloskákat" , a lakásokban, garázsokban, hétvégi házakban működő riasztórendszerek működését felmérik azok nyitásakor, zárásakor rádiófrekvenciás bemérővel ( az autótolvajoknál ismert technikai eljárás " hivatásos " alkalmazása!) hogy a poloska telepítésekor hatástalanítsák a riasztó rendszert. Illetőleg a drágább poloskák kivételekor is szükség van erre az eljárásra, az ólcsobb - pár tízezer HUF-ba kerülőket- lemerülés után hagyják a telepítés helyszínén, mert részben ezekhez szabadon hozzá lehet férni a kereskedelemben, másrészt meg akkor, ha nem biztonságos a a kivételük, megbukhat a 2-4 fős "hivatásos" társulat.
Továbbá biztosítani kell a telepített poloska által szolgáltatott adatok hallgatását és rögzítését, valamint magának a poloskának a biztonságát az állandó hallgatással !

Ez a sokrétű feladat nagyon emberigényes, a vevő készülék helyszínét nem lehet elhagyni, pont az esetleges felfedezés és lebukás kivédésére, ezért a "hivatásosok" által igénybe vett magánnyomozói szolgáltatás kiterjed az élelmiszer vásárlásra és bejuttatására a vevőkészülék telepítési helyiségébe.

Továbbá kiválóan felhasználhatók ezek a magánnyomozói irodák a zaklató jellegű - egyáltalán nem konspirált - követésre, hisz a "hivatásos" szolgálat nem rendelkezik akkora létszámmal, kapacitással, hogy mindezt egymaga végrehajtsa, ráadásul, ha a megfigyelt személy van annyiravtökös csávó és videózza a követőit, a kocsik rendszámát, akkor egy magánnyomozói tevékenység...
Toby
...jól elfedi a mögöttes "hivatásos" tevékenységet és a hivatásos kiléte nem lesz megismert.

Magyarul: ezzel az egyáltalán nem alacsony mértékű emeléssel fizetik ki a csicskamunkát !
kamazuka
@nemjoezigy: 20 éve bakterkedem és kb 40 éves munkaviszonyt gályáztam le.Már nem az óra díj számomra a lényeg,hanem a csapat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.