A köztévé Híradójában átlag autósnak álcázott színész magasztalja az új útdíjrendszert. Persze, az egész lehet véletlen is... 

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izo
@coni: Neked is csak azt tudom írni mint a társadnak: Miért is kellett volna szívatni a kormányt, mert 43000Ft helyett pl 3 megyére 15000Ft-ot kell fizetni! Te tudsz számolni?! Látom nem, visszamehetsz 2.osztályba!
coni
@izo: "Te tudsz számolni?! Látom nem, visszamehetsz 2.osztályba!"
Neked valószínűleg kevesebbet kéne visszamenned, hogy elérd a 2 elemit.

De hogy értsd: meg akarják szüntetni a 10 napos jegyet, így ha valaki egyszer megy le egy évben pl. a Balatonra, akkor 20.000 Forintot fizet az autópályára. Ezen kívül az elkerülő utakért is fizetni kell, aminek az lesz a következménye, hogy sokan nem az elkerülőn, hanem a településeken keresztül fognak menni. Röviden a drágán megépített elkerülő utak nem fogják azt a célt szolgálni amiért épültek.
73
Mint a Rákosi rendszerben!Minden szép és minden jó!
izo
@coni: Mindent meg lehet magyarázni, ugye?! Aki egy évbe 1 szer megy a Balatonra( mert ez a jellemző) a számításod igaz és persze Pestről mert hát az az ország! Mert vidéknem is létezik számolj kicsit másképp és rájössz hülyeséget beszélsz!
kamazuka
@izo: Tetszik a megjegyzésed!Ha csak saját kis hegemóniámra szorítkozom akkor elmondhatom ,hogy az egyszeri 5000 Ft nem vág földhöz,de ez már a sokadik egyszeri 5000ft.Továbbá,és itt csak rólam van szó 14km miatt egy megyeszékhely forgalmát kell elviselnem ha nem fizetek.Ezért a megyeszékhelynek az én ajándékomat el kell fogadni és viselnie nap mint nap.
Kaposvár!
nezelodo
"Persze, az egész lehet véletlen is..."

Na ne kábítsanak, ennyi véletlen ebben az országban!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.