Már megint elgurult a gyógyszere: Szanyi Tibor MSZP-s politikus a facebook oldalán Angela Merkel elleni tüntetésre buzdított, mert szerinte a német kancellár nem hálálta meg eléggé, „amit Németh és Horn tettek Magyarországért, Németországért, Európáért!” Szanyi szavai több szempontból is érthetetlenek, főleg, hogy ő az MSZP Európai Parlamenti képviselője.

Feltöltő: Hofipisti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Szanyi pénzéhes, elvette a lehetőséget a fiataloktól és mindenkit félrelökve rohant ki az EP-be, hogy ott havi több Millióért ártson az országnak. Mert ennyire nem lehet részeg.
Merkel "érdeme", hogy még mindig kapjuk a kohéziós pénzeket és nem vizsgálódik nálunk az uniós korrupcióellenes felügyelet mint a románoknál, vagy a bolgároknál, pedig e téren ezüstérmesek lettünk, Putyintól egy hajszállal lemaradva.
Az MSZP-nek vállalnia kell a felelősséget, mert ő küldte ki pedig már akkor se volt alkalmas erre a feladatra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.