Nem most került először nehéz helyzetbe Orbán Viktor a Fideszen belül. Lényegében a párt megalapítása óta folyamatosan harcolnia kellett az elsőbbsége védelmében. Csakhogy a korábbi viták során pont azok védték meg, akikkel most szembekerült: Simicska Lajos és Kövér László. Felidézzük a Fidesz 1988 és 2014 közötti belső háborúit, melyeket ravasz manőverezéssel Orbán kivétel nélkül meg tudott nyerni. Igaz, mára nem maradt olyan szövetségese, akinek nyugodtan hátat fordíthatna.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
A hatalom mindénél édesebb.
Megtartásához minden eszköz igénybe kell venni.
Nem szabad megriadni semmitől.
Ez így volt ,így van,így lesz mindig.
F_Viktor
@magyarbakancs: Ha nem is a hatalom fogja összetartani őket, hanem a pénz, a mutyi, a büntetőjogi felelősségre vonás réme.
Páran szép csendben visszavonulnak majd az aktív politizálástól, pár trafikkal, állami földdel, s még ki tudja milyen mutyikkal megkapják végkielégítésüket, o'szt jónapot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.