10 napja nem látták, még csak boldog új évet sem kívánt az országnak. 10 napja nem látták, még csak boldog új évet sem kívánt az országnak. A hivatalos kormányzati portálon az Orbán Viktorral kapcsolatos utolsó hír azt a nyomorúságos vagdalkozást foglalja össze, amit a miniszterelnök karácsonyi köztévés interjújában előadott. Mindig friss Facebook-oldalán a legújabb bejegyzés az ijesztő karácsonyfás kukucskálás, amellyel ellenséges kommentek özönét zúdította magára. Azóta semmi. Elmaradt az újévi köszöntés, elmaradt az ünnepi képsorozat a családról, még a szokásos pénteki rádióinterjú is elmaradt tegnap. Az egyetlen hír róla az, amit a Blikknek elárult: szilveszterkor malacot sütött, meg persze lencsét és virslit, hiszen a nép gyermeke ő, majd január elsején újévi koncertre vitte Anikó asszonyt.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Boszi27
"még csak boldog új évet sem kívánt az országnak." Nem akarta az új évet hazugsággal kezdeni, ez dicséretes!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@karma1: Nem éri meg hozzászólni, ugysem tudunk olyan
szellemi mélységbe süllyedni, ahol Ö van...
Aztán megvan a mi kis összeszokott " csapatunk "...:-))))
Egyben BUÈK Neked és Családodnak !!!
Boszi27
@miazavalami: karifa dísznek ??! Ízléstelen! :))
spu00
@karma1: Ha megnézné még egyszer, nem Önnek írtam, de ha talált, hát Istenem, ez van. Az, hogy Ön kicsoda Új-Zélandon, az kiderült megnyilvánulásából, nálunk már 8 általános alatt is ilyen szöveget használnak. Különben 2000-ben repatriáltam, nyugatról. Az, hogy az ország állapotáról írt számaim milyenek, arra elég annyi, hogy az EU erre szakosodott intézményei is ezeket használják, sőt elfogadják. Lehet, hogy a sziget kikötőiben ez nem elég, lelkük rajta. A kikötői akadémia nem fogad be minden adatot, de hát itt még elfogadott. De ha Ön más számokkal rendelkezik, miért nem osztja meg velünk tudatlanokkal?Különben 49-től minden nyáron dolgoznom kellett, s akkor sem, de még most sem sajnálom az akkori munkában töltött időt. Akkor tanultam meg tisztelni azokat, akik dolgoznak, s az ma sem változott.
spu00
@volvós: Meg tenné, hogy érzékelné azt a szellemi mélységet, melyet jelez, mert én egyes adatot közöltem, melyre Önök nem tudnak válaszolni, mert esetleg nem ismerik, vagy nem tudnak mit kezdeni vele, vagy ha más szám a valós, akkor legalább közölje, hogy tanuljak, d e a forrást is adja meg, hogy tudjam később hol keressem az igazit.Nem tudják, hogy az a sok szoc-lib közgazdász-nagyon sok van belőlük- miért nem nyilatkozik így év végén ezen számok létéről, állandóan csak a szoci ellenzék sír állandóan a nyomorról. Azt nem mondják, hogy a népesség 12% 8 általános alatti műveltséggel rendelkezik, s ha ehhez veszik a hozzá tartozókat, az elérheti 20-25%-t. plusz a 8 általánost végzetteket, akkor a 30% nem is olyan sok, akik maguk tehetnek sorsuk alakulásáról. Ez nem kormány függő, mert még az átkosban is lehetett tanulni, aki akart. Talán innen lehetne kezdeni beszélgetni az ország állapotáról.
volvós
@spu00: Kijaf@sz kérdezett téged, te alultáplált vézna szivárványoska ???
Megegyeztünk, hogy nem szólunk egymáshoz, úgyhogy tedd takarékra a
lepcsest. Olyan sötét vagy, hogy az leírhatatlan !!!
Részemröl game over !!!
tivoli
@spu00: ma, 20:14
Azt az egyet nem értem, hogy az aluliskolázottságról miért Orbán tehet? Akik ide írogatnak, javarészt már megették kenyerük javát, O.V meg csak 2010-től halljakend. Nem logikus. Minthogy az sem, hogy miért azok osszák itt az észt leginkább, akiknek szemlátomást a legkevesebb van? Sem értőn olvasni, sem értelmesen írni, de még racionálisan gondolkodni se tudnak. Kialakítanak egy semmitmondó szövegpanelt, melyet aztán vég nélkül ismételgetnek, bármi legyen a téma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.