Újabb tüntetést szerveznek a Facebookon: most a Demokraták a gyülekezés jogának korlátozása ellen nevű csoport tagjai a Kossuth téren tiltakoznak a gyülekezési jogokat szabályzó törvény esetleges változtatása ellen.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szimba
@Equilibrium: Még mindig jobb, mint korrupt orbán és szégyenletesen meggazdagodott kegyeltjei.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Előbb utóbb orbán és a bandája bukni fog, ez csak idő kérdése. Szinte nincs már olyan csoport, amelyikbe ne rúgtak volna bele. Én nem akarok forradalmat, de ezekkel a népnyomorító intézkedéseikkel, a saját vesztüket készítik elő. És mennél többen tiltakozunk, tüntetünk, annál jobb! Előbb utóbb, kialakul a forgatókönyv is orbánék megbuktatására. az idő nekünk dolgozik, és nem nekik!
mate03
@Sziszifusz: Köszönöm a nemes, tiszta ,gondolataidat!
tivoli
@Linna: Úgy rendezte volna az ország sorsát, ahogy meghatározzák neki a befolyásosak.
444.hu/2014/05/27/bajnai-reszt-vesz-a-hetvegi-bilderberg-talalkozon/
kukac50
Ezek úgy be betonozták magukat,hogy légkalapáccsal lehetne csak elmozdítani Őket.
Linna
@tivoli: Nem tudom, mennyire komoly vagy komolytalan összejövetel ez, de én inkább úgy tartom, hogy Bajnai inkább üzletember, mint politikus. Ettől függetlenül tud viselkedni. Ha nem engedte volna, hogy annyira markában tartsa őt az mszp, biztos vagyok benne, hogy sokkal többet ki tudott volna hozni az akkori helyzetből. Arról pedig nem is beszélek, hogy tényleg púp volt a hátán a jelölés, ő aztán tényleg nem az a magamutogatós orbán-típusú ember.
micfild
@Linna: akkor itt vagyok én. Én egyetértek Veled!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.