Megszólalt az a 17 éves lány, akit a napokban erőszakolt meg egy többszörösen büntetett előéletű férfi Győrben.

A lány a Kisalföldnek elmondta, hogy kikísérte a barátját a pályaudvarra, majd nagyjából este 7 óra körül szállt buszra, hogy elinduljon haza. Akkor még nem figyelt fel későbbi támadójára, ám utólag már emlékezett, hogy ott ült ő is.

"Leszálltam, s elindultam hazafelé. Át akartam vágni, egy rövidebb utat választottam, ahol egyelőre építkeznek. Ekkor támadt rám hátulról a férfi. A kezeimet a testemhez szorította az egyik kezével, a másikkal a számba nyúlt és elfordította a fejemet. Sikítottam és nagyon féltem. A kést nekem szegezte. Azt mondta, ha nem ellenkezem, csak akkor nem bánt..."

– mesélte a lány, akit a férfi végig úgy szólított: hercegnőm.

További megrázó részletek a Kisalföld riportjában olvashatók.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
A kutyát sétáltató barmokat is jól pi... kéne rúgni!A sikítozás nem érdekelte őket.De amikor az apa verte azt a mocskot.A kutyájukat rá akarták uszítani az apára.Sok eszük van!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Az érdekes, hogy akik hallották a sikolyt, de se figyeltek! És felháborító volt számomra, hogy a kutyájukat akarták az apára uszítani, akivel egyébként teljesen együttérzek. És amit a lány mond: "félek esténként elaludni..." Lelkileg mikor fogja ezt kiheverni?! Ez a lány biztos nem fog két hét múlva vidáman bazsajogni, mint vayna timike! Igaz, őt valóban megerőszakolták, timike meg csak hazudta. De azt nem értem, miféle joga lehet még egy ilyen lénynek, aki nem először tett ilyet. Hol van az a fene nagy közbiztonság?! Sajnálom a lányt, és a családját. Remélem, ezt a férget nem engedik ki többet!
micfild
@Desischado: és az ügyvédnek miféle lelke van, ha védi ezt a mocsadékot és enyhitést kér?
wagabund
@Desischado: még folyik a nyomozás... behívják a kutyasétáltatókat is, aztán könnyen lehet, hogy több is belefut egy segítségnyújtás elmulasztása, vagy passzív bűnsegédi vádba...

ez az erőszakoló egyértelmű(most már) hogy vissza akart menni a sittre...ott érzi jól magát.
gondolom kirendelt védője van, az a munkáját végzi... őt minősítené az ügyvédtársadalom, ha közömbösen, vagy rosszul védené ezt a pasit..bármilyen felháborító, de mindent megtesz, hogy a szakmailag jó legyen...
sentinel216
@Desischado: "Az érdekes, hogy akik hallották a sikolyt, de se figyeltek!"
@wagabund:"még folyik a nyomozás... behívják a kutyasétáltatókat is, aztán könnyen lehet, hogy több is belefut egy segítségnyújtás elmulasztása, vagy passzív bűnsegédi vádba..."
Olyan helyen lakom, ahol a környékbeli szórakozóhelyekről a lakótelepre vezető útvonalak húzódnak. Nyári estéken, éjszakákon, mikor bezárnak a kocsmák, a hazafelé igyekvő, botorkáló fiatal társaságok sokszor iszonyú sikongatásokkal, ordításokkal, káromkodásokkal zavarják fel az éjszaka csendjét. Ha én minden megcsiklandozott, "bekólázott" lány sikítására kiugrálnék az ablakon segítséget nyújtani, azt hiszem jómagam többet lennék a sürgősségin, mint az ágyamban. A kutyások sem vonhatók felelősségre, mert nem tudhatták mi történik.
Bercifiu
A rohadéknak le kell vágni a farkát, a homlokárá keresztet égetni, s irány a kényszermunkatábor, nem börtön, ahol etetik, fűtenek rá, s kedvére nézheti a tv - t, a mi pénzünkből.
Desischado
@micfild: Jó kérdés. Én biztosan nem vállalnám a védelmét, nincs annyi pénz a világon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.