Az Index azt írja, nem egyszerű aránytévesztés volt, hogy a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) egy új igazgatóság felállítása miatt a Várba csődítette a teljes magyar sajtót.

Információik szerint Áder csapata a környezettudatos államférfi imázsának felépítésén dolgozik. A bejelentés egy nagyobb terv része, amellyel az államfő már a mandátumának 2017-es lejárta utáni időkre építi az alapokat és nem is kispályázik.

Ha hinni lehet a híreknek, akkor a köztársasági elnök az ENSZ-főtitkári jelölést célozta meg magának. Ahhoz, hogy magyar főtitkárjelöltként karrierjét nemzetközi pályára állíthassa, szüksége van egy nemzetközi szinten is értelmezhető szakpolitikai háttérre. Erre találhatták ki a környezetvédelmet – írja az Index.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
"Áder csapata a környezettudatos államférfi imázsának felépítésén dolgozik"
Környezettudatos imázs?? Vazze, nem rég írtad alá, a városokat elkerülő utak fizetőssé tételét. Felhomályosítalak, aki nem akar fizetni, az behúz a városba, elárasztva a várost benzin-gázolaj bűzzel! Kezdésnek nem rossz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Csak hát az ENSZ ben nem egy képeslapon szokták kinevezni a főtitkárt.
m.macskosz
@coyote3: :)
He-he. Kár, hogy a cikk tegnapi...:)
zöldszem
@human: Azért én remélem, hogy ki nem lépünk, mert az egyenlő az öngyilkossággal.
Sem iparunk, sem mezőgazdaságunk. Belépni népszavazással léptünk, szerintem a kilépés is csak így jöhetne létre.(Remélem) Mi lenne itt? Vissza állítani a határokat? Nem beszélve, schengeni határ vagyunk. Jobbiktól az Isten mentsen! Fidesz fattyak! Abban 100% igazad van, hogy az EU-s pénzek nem arra használják amire kapják. Vagyis inkább úgy mondom, hogy nem a teljes összeget fordítják a projektre. Jóval több megy, haveri zsebekbe.
human
@zöldszem: Például Öveges program, ahol ugyanazt a munkát többszörösen leszámlázták:
nol.hu/belfold/elkorrumpalt-oveges-program-1470923
coyote3
@m.macskosz: Ma értem haza és amúgyis egy újszülöttnek minden vicc új :)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.