Akciófilmbe illő jelenetek zajlottak Kecskemét mellett, lopott teherautóval próbáltak menekülni az érdi autótolvajok, akik útblokádon gázoltak át, kannákat dobáltak a rendőrök elé.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@1magyar: Eszükbe jutott! Csakhát a fegyverükhöz lőszert nem kaptak, mert erre sincs pénz. Főleg annak tudatában: "az országban rend van", tehát nyugodtan át lehetett csoportositani a rendvédelmisektől mondjuk a stadionok felujitására!
1magyar
@eszegfu: Azt nem merem feltételezni, hogy nincs lőszerük. Mert ha így van, én azonnal leszerelnék.
73
@1magyar: és addig nem is lesz másképpen,míg Magyarország belügyminisztere egy maffiózó!
human
@1magyar: Gondolom a fegyverhasználat a hollywoodi filmektől eltérően veszélyes üzem. Bárki megsérülhet egy mozgó járműről mozgó járműre leadott lövésnél. Annak idején néztem a cops sorozatot. Ott kilométereken át csak üldözték a tettest amíg az nem hibázott, fennakadt egy akadályon és feladta magát. Ritkán használtak az amcsik fegyvert.
eszegfu
@1magyar: Kösz. a tájékoztatást! Legalább egy "kompetens" személytől tudom a valóságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.