Novemberben az első becslés szerint 5,2 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom naptárhatástól megtisztított volumene az előző év azonos időszakához képest - közölte a KSH. Az élelmiszer-...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
ROSSZ A CÍM!
Helyesen így szólna: Egyre többet költ a magyarok kis része. Annyival többet mint a többség, hogy a ksh és egyéb tömegbutító szervezetek ezt úgy közölhetik, hogy Egyre többet költ a magyar.
Amit mindenki lát és tud, de máshogy értelmezi.
Ez pont ugyanaz, mint az egyre többet üdül a magyar. Itt megint a magyarok nagyon kis része üdül évente többször is, ami a statisztikában úgy jelenik meg, hogy egyre többet üdül a magyar.
Mint ahogy a statisztika azt mutatja, minden családnak van 8 000 000=(nyolcmillió)Ft készpénze.
De mindenki tudja, hogy a kiválasztottaknak, a politika által kiválasztottaknak sok, nagyon sok, milliárdjaik vannak, a többségnek meg mínusza, vagy nagyon kevese van.
Na ez ellen kellene tenni valamit.
'Felülről' nincs változtatási akarat, tehát a többségnek kell elkezdeni, de nem káoszt csinálva, hanem igazságot szolgáltatva az eddig elnyomott NÉPnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.