A magyar emberek és vállalkozások zsebében akkor maradna több pénz, ha a korrupt Fidesz-kormány befejezné a nagyüzemi pénzbehajtást – jelentette ki Lukács Zoltán, az MSZP alelnöke.

A politikus arra reagálva közölte ezt, hogy a fideszes Németh Szilárd elmondta, az idén létrejövő állami szolgáltatóval a szabad piacon is letörné az energiaárakat a Fidesz, hogy a vállalkozásokra is kiterjedhessen az akár 10 százalék közeli rezsicsökkentés.

"Milyen vállalkozói rezsicsökkentésről hazudozik Németh Szilárd, amikor a Fidesz fizetőssé tette az eddig ingyenes autóutakat, plusz forgalmi adóval drágítja az élelmiszereket, bezáratja az olcsó hipermarketeket és több ezer ember munkahelyét szünteti meg a kötelező vasárnapi zárva tartással" – tette fel a kérdést Lukács.

A szocialista politikus hozzátette: Németh Szilárd egy képzelt álomvilágról beszél, miközben a valóság az, hogy még mindig rejtegetik annak a 34 ügynek a bizonyítékait, amelyeket az Európai Unió csalásellenes hivatala adott át a Legfőbb Ügyészségnek.

"Milyen korrupciós ügyek miatt van kitiltva az Egyesült Államokból Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke? Miből van százmilliós luxusingatlana Szijjártó Péternek, Kósa Lajosnak, Rogán Antalnak és a többi fideszes politikusnak? Milyen ügyek intézése miatt jár egyre gyakrabban Svájcba Orbán Viktor?" – tette fel kérdéseit az ellenzéki képviselő.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Nem komálom a szocikat, viszont ez most tetszett. Kár, hogy iszonyat halkan kárognak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.