Fotósorozatot tett közzé a Facebookon a katasztrófavédelem, amelyen a tiszafüredi tűzoltók a jeges vízből mentenek ki egy kutyát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
@Horizont: Reméljük tanul belőle és nem kódorog el.
Az enyém nem tanult, hozták vissza már jó messziről, és még csak 9 hónapos... , igaz még eddig szerencséje volt, nem bántották nem ütötték el...
Pedig olyan a kerítésünk hogy azon egy egér nem fér át, de valahogy mindig meglóg. Ha meghallja a kapucsengőt , na ! akkor kell észnél lenni. Valaki kimegy másvalaki megkeresi a kutyát, és úgy lehet kinyitni a kaput.
Ha meghallja a csengőt akkor elbújik és ha kinyílik a kiskapu mint a villám, csak a farka hegye látszik , mert kilóg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@nyanya001: 20:22 Sok mindent megértenek, amit nem is mondunk, de tudják, mi a dolguk. Van helyük futni, terelni való is van - bár eleinte egy-két liba, tyúk, belepusztult -, de megtanulták, már nem tesznek kárt bennük. Soha nem fáradnak el :-D
nyanya001
@JAJMÁR: Úgy került hozzánk, hogy egy bikaistállóban terelte a bikákat,
de az egyik megtaposta, nagyon beteg volt amikor apám hazahozta
állatorvost hívtunk hozzá és meggyógyította. Attól kezdve nem hagyott el bennünket
csak akkor, amikor elérte a végzete. (
miazavalami
@JAJMÁR: Molly lány kutya, de mondom hogy rongy. Eleve ilyennek született. Van neki nagy udvar , kert de azt lesi mikor szökhet. Tavasszal ivartalanítva lesz, hátha akkor nem fog szökni...
Sokat van kint, most ismerkedik a hóval, de behoztam mert összefagyott... Persze hogy okosak a kutyák. Tisztában van vele mit szabad mit nem, csak makacs, rongy mint egy gyerek. :-)
JAJMÁR
@miazavalami: 08:46 Akkor az a kedves kis "rongy" nem ússza meg a műtétet :)))
miazavalami
@JAJMÁR: Nem bizony! Már nagylány lett . Mikor észrevettük, bugyit kellett ráadni, és eltűrte, mert rájött anélkül nincs kanapén, és ágyon fekvés...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.