A Jobbik terrorellenes egyeztető fórumot kezdeményez. Azon a parlamenti frakciók szakértői vennének részt. A radikális párt hazahívná a magyar katonákat az ázsiai hadszínterekről, visszaállítaná a halálbüntetést, zéró toleranciát hirdetne a bevándorlás ellen – mondta Vona Gábor.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Egyebekben egy volt fasiszta usztasa unokája jó lenne, ha nem kerülhetne hatalomba most , itt, mint neo-náci vezér!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
No, de majd , ha a hófehér lelkű , fekete egyenruhás, régi időkre hajazó karszalagos "cimbik " kerülnének a hatalomra - ők majd megoldanák az ország fejlődését , ugye ?
Manhattan
@iteo: Akkor a nyilas barbarizmus ismét elönti az országot.
Manhattan
Egyebekben egy volt fasiszta usztasa unokája jó lenne, ha nem kerülhetne hatalomba most , itt, mint neo-náci vezér!
iteo
@Manhattan: Remélem választások tájékán se látod másként.
73
Most azt mondja ez a Gábor gyerek,amit az emberek(egy része)hallani akar.De valami nekem nem világos.A keleti kaput most beakarja zárni.Kivéve putyin és bandája,meg 1-2 muszlim haver.Az usa-t meg gyűlöljük,de azért kolát iszunk és hamburget eszünk.Most akkor hogy is van ez?
Manhattan
@iteo: Részigazság nem igazság. A lényeg: Vona fajgyűlölő! Elszigetelt országot akar, és ki akar vezetni minket a demokratikus közösségből. Azt, hogy elvetemült bűnözőkre, főként terroristákra halálbüntetést kér, nem olyan fölháborító, viszont pártja elvben ebbe a kategóriába tartozik mint a nyilasok utódpártja. Az iszlámmal kapcsolatos kérdés fölösleges volt. Nyilvánvaló, hogy a vallás és a terrorizmus nem azonos. Ahogy a kereszténység sem azonos Gyulai Pál püspökkel, Zsigmond atyával, Hegedűs Lóránttal stb., vagy ahogy a zsidó vallás sem azonos az izraeli Kach párttal.
mariaberta
Megvédte Novákot, mert mint tudjuk: "holló a hóllónak...!
iteo
@mariaberta: Semmi közük a Hollókhoz. Ne hasonlítsuk már Vonát Korvin Mátyáshoz.
papa.49
Ez csak a szokásos ,,két fenekű,, beszéd, mindenki azt hall ki belőle amit akar, egyébként meg az irányvonal a Lendvay utcából jön...
mariaberta
@iteo: Nem tudtam, hogy az a szólás-mondás: "holló a hollónak nem vájja ki a szemét" Korvin Mátyáshoz kötődik: Ha rosszul tudtam, elnézést Korvin Mátyástól!!!
iteo
@mariaberta: Nem kötődik. Az a hollókezű Edward.
mariaberta
@iteo: Holló a hollónak nem vájja ki a szemét egy régi közmondás, a Hollókezű Edward pedig egy l990-ben készült film.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.