Néppárti kormányzás lesz, hiszen a parlament néppárti költségvetést fogadott el – így jellemezte 2015-öt Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban.

Megismételte, hogy a 2014-2018-as kormányzati ciklusban a kabinet fő célja a bérből és fizetésből élő családok anyagi biztonságának megerősítése. 

Az oktatási rendszerrel kapcsolatban a kormányfő azt mondta, idén, a következő hónapokban megkezdődhet – és viszonylag gyorsan le is zárható majd – a vita a 21. századi modern Magyarországhoz méltó, új oktatási rendszer ügyében.

Az egészségügyről szólva Orbán Viktor 2015 egyik kiemelt feladatának a háziorvosok anyagi elismerésének megfelelő szintre emelését nevezte.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Néppártinak hívják,hogy az aktív korúaknak nem tudnak munkát így a segélyt is csökkentik 22 ezerről 17-re???
bundi
m.napi.hu/magyar_gazdasag/ez_tette_orban-kormany_az_orszaggal_hat_ev_alatt_grafikonon_a_megdobbento_eredmenyek.591183.html
Amit mond annak gyakorlatilag csak a valóság mond ellent...érdemes elolvasni a másik cikket és annak a fényében értelmezni ezt...
nyanya001
Oligarcha kormány, a költségvetést ehhez mérten alakítják !
Ennyi adó és ilyen mértékű egyetlen országban sincs !
Senara
Néppárti kormányzás , az olyan mint 50 évek kormányzása , akkor népköztársaság volt egypárti , egyszemélyi vezetéssel ?
Hellcat
Néppárti kormányzás lesz? Miért még nincs? Hát nem ezt pofázzák már mióta? Tehát akkor még nincs. Egyébként meg egypárti kormányzás van (KDNP az elenyésző) és népnyúzó költségvetés van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.